Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz Ricsko :D #55546 üzenetére

    Ez azért nagyon változó az ediginél is, bolt és eladó függő ahogy mindenhol.

    Egy kis off történet:
    Pl. vettem náluk HP lapost 2 év garival. 1 év épp eltelt volt egy kis baj vittem volna HP szervízbe mondták, hogy ez csak 1 év garis, mentem edigibe mutatom nekik, hogy ők 2 évet mondtak, akkor már csak szét tette a kezét az eladó.
    Vagy másik eset ami tükrözi a hozzáállásukat: rendeltem neten náluk több dolgot (8-9). Jött az email, hogy mehetek értük mivel kész minden. Mire beértem már össze volt készítve egy táskába. Mondták, hogy amíg fizetek átnézzük a dolgot. Ment a kártyás fizetési móka, nézzük a csomagot egyik dolog hiányzik.
    Mondják, hogy megnézik biztos hátul van, fizetés közben befejeződik. Kijön a srác félhangosan súgja a másiknak, hogy ami nekem kellett nem találják, de adnak másikat nekem. Erre közbe vágok, hogy nekem direkt az kell, nem viccből rendeltem a drágábbat. Erre mondják az nincs, szóval akkor marad a többi dolog.
    Végeredmény az lett, hogy csináltak egy vissza törlést, ami azt jelenti, hogy a pénz visszautlják pár nap múlva. Erre mondom nekik, hogy nekem a többi cucc kell azért, pont karácsony volt. Mondja az eladó sajna egy dolgot nem tudnak visszafizetni, így újra ki kellett fizetnem a maradék 8 dolgot, az első körben kifizetett 9 árát meg karácsony után megkaptam. Az egészbe az a jó, hogy nem kis értékről volt szó, szerencse, hogy volt annyi a kártyámon és nem kellett másra az a pénz, mert amúgy elég kellemetlen lett volna.

    Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

Új hozzászólás Aktív témák