Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz premete #54794 üzenetére

    Ne haragudj, de most kicsit félrehőbörögsz. A melegedéssel egyrészt akkora gondom valószínűleg nem lesz, ha a 6540-est is veszem, mint az általam linkelt fórumozóknak, mert nem akarok 4-magosat bele, másrészt meg a legkomolyabb gondom vele ugyanaz, mint a nem "paksi erőműblokkokat" igénylő 5530-assal: KI/BEKAPCSOLGAT. Ezt nem tudom ennél érthetőbben leírni. Nem fokozatosan igazodik az aktuális terheléshez/hőmérséklethez, hanem vagy tolja hevenyen a levegőt, vagy semennyire. Bénaság. Gagyi. Zavaró. Értelmetlen.

    Egyébként meg ha én nem beszélek ezekről, akkor úgy látom, hogy senki. Csak az megy, hogy ha jó gép kell hosszútávra, akkor Latitude, pedig nem lenne baj, ha az emberek látnák a nem annyira jó oldalát is ezeknek a termékeknek. Ettől még nem rossz gépek, de akinek fontos (ahogy nekem is), jó, ha tud velük mérlegelni.

    Ez az 5 monitorcsatlakozós szöveged picit sértődöttségre utal, pedig semmi személyeset nem szánok a hozzászólásaimban üzenni, pusztán a saját gyakorlati és kutatások utáni élményemet (remélhetőleg mások javára) megosztom. Végülis ebben a topicban hoznak a legtöbben döntést vásárláskor, itt van a legjobb helyen. Remélem, nem bánod.

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák