Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz Pocok256 #48984 üzenetére

    Nem is állítottam olyat, hogy üzletinek kellene lennie. Ki modott ilyet? Nem nem erről volt szó. Arról volt szó, hogy már közel nem az a kategória egyik sem mint ami volt. (Gyakorlatilag e Dell is elkezdett spórolni, mint mindenki, ez érthető, az Acer kezdte, majd folytatták a nagy taiwani gyártók, és a Dellt is utolérta a hollám, a hp meg ebben a kategóriában mindig legalul kullogott)

    Valamint még mindig ott tartunk, hogy 3521-ről volt szó (Legalábbis amit én írtam) az meg a multimédiástól kb olyan messze van mint a japán középkori ninja, az indián törzsfőnöktől. Az az nem multimédiás. Amit Te írsz az már az, csak éppen nem tudom nálad hogyan van, de az emberek ha megvesznek egy gépet, és az jól működik 3 év múlva csak akkor cserélik le, ha nagyon nagy baj van leve, vagy nem lehet használni, vagy olyan extrém igényeik vannak amik nem szolgálják ki az emberünk igényeit, na most ebből nem sok van.
    (Átlag emberekről beszélek, akik napi szinten internetezgetnek, nem magamról, aki 2 évente tuti cserél)

    Nekem kb 50 olyan ismerősöm van akiknek én segítettem notebookot venni, de csak akkor cserélik 3 év múlva ha bedöglött. Különben nem nagyon.

    Nyilván ha 3 évre számolsz akkor igen, de nagy általánosságban elmondható hogy ritkán cserélik az ilyen árú gépeiket 3 évente az emberek. Persze szerintem. (Amit mondtál az nem egy olcsó masina, ennek köszönhetően nem is rossz minőségű)

    Egy ilyen árú gépet, mint amit Te írsz pedig nem hiszem, hogy csak úgy cserélgetné egy átlag ember. Nem jellemző. Sztem.

    3521 nek meg legalább a hűtése jó és ha akarod tudod használni. Nem úgy mint a multimédiás acereket.... Amik throttlingal küzdenek folyamat... Mint mondtam ezek nem üzleti szériák multimédiára vannak tervezve és 3 évre. Viszont a felhasználó elvárja, hogy addig tudja használni az inspiront lehet míg az acert csak télen....

    Na igen ebben igazad van, de a 3521-nek a teljesítménye sem multimédiás. A hűtésével nagy baj nem lehet, mert legtöbb esetben ulv proci megy bele, az meg olyan amilyen, nem melegszik. Viszont hogyan jön ide a multimédiás acer, sehogyan sem egy kategória. Én arról beszéltem hogy a 3521 kategóriás acerek semmivel nem rosszabbak, mint a 3521. Csak esetleg olcsóbb.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák