Új hozzászólás Aktív témák

  • balazs1006

    csendes tag

    válasz Chaser #37908 üzenetére

    Mondom, hogy zajlott az egész promó. Lenovo létrehozta, meghirdette, túlvállalta magát, és körülbelül 1 hétig az üzletek (talán csak egy részének) fogalma nem volt a készlet mennyiségéről, így az üzletek nem igazolták vissza a megrendeléseket, csak rendszer üzenetet mehetett.

    Amikor kiderült a valós mennyiség kb. múlt hét közepe, akkor értelemszerűen az első x megrendelő kapott pozitív megerősítést, míg a többiekkel közölve lett, hogy kicsúsztak, és onnantól kézben lett tartva a készlet. Mivel ez egy limitált akció, logikus, hogy aki kapja marja alapon megy. Ezt az értelmesebbje felfogta, utánaolvasott, tájékozódott, így meg is értette ha esetleg neki nem jutott. Ennek ellenkezője valószínűleg az, aki teleírja az internetet mindenféle okossággal (ők szoktak lenni sok esetben a "szakértők" pl. egy majd én megoldom, nem kell Windows licenc témában, majd x óra múlva reklamálok hogy rossz a gép, pedig nem merem bevallani, hogy nem értek hozzá), ami általában csak olaj a tűzre. Olyan is volt, aki helyette választott másik gépet.

    A lényeg, hogy ez központilag lett elrontva, amit azóta a szakkereskedéseken vernek le az ügyfelek, ahelyett hogy megértenék. Én is minden héten lottózok, mégse nyerek mindig :)

    Egy valamit azonban tartok: akinek nem inge, ne vegye magára. Ha valaki pedig magára vette, és nem képes egy-egy akció végkifejleteit, ő valószínűleg a már említett "szakértő" kategóriát erősíti ;]

Új hozzászólás Aktív témák