Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz dReeZyr #2114 üzenetére

    Na akkor kezdjük:

    -"Későbbiekben lehet hátránya ha most i3 veszek?"

    Mivel a vga-t maximálisan kihasználja az i3-as így nem, ha már hátrányod lesz akkor komplett gépcsere. (Ezt átlagos felhasználásban értem)

    -"A lélegző billentyűzet tényleg annyira hasznos? Most akkor ha a felülről szívja a levegőt alul mit csinál? Ha ölben is lehet használni akkor alul is fújja mint oldalt? Laptophűtő hogyan működik ebben az esetben illetve mennyire hatásos? ( bocs ha nagyon értelmetlen a kérdés)"

    Felülről/alulról szív, oldalról fúj. De felülről nem olyan sok levegőt szív, mint alulról (Y570). Én pl agyból használom, ha rajtam van a gép pont úgy esik kézre hogy az alul lévő nyílás is szabadon van.

    -"Ramot mennyire érdemes bővíteni mindkét gép esetében? 4gb kielégítené egy általános felhasználó igényeit. Feltűnt hogy Z580 ramja 1333 Mhz es míg a 570 csak 1066 .Fogalmam sincs ez mit jelent, érzékelhető az eltérés?"

    4GB elég szerintem, de pár ezerért magadnak is tudod bővíteni. Y570-esbe 1333-as van (vagyis legalább az enyémben az van). De amúgy 1066/1333 között semmit sem vennél észre.

Új hozzászólás Aktív témák