Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Akula

    félisten

    válasz s4hu|SyD^ #176670 üzenetére

    Ez így van, el kell dönteni mi is kell neked, mi az amit érdemes megfizetni, és mi az amiért feleslegesen fizetnél. A teljesítmény és a minőség is pénzbe kerül, fél millából ki lehet hozni egy játékgépet is 3050Ti-vel, meg egy integrált VGA-sat is, ahol viszont a VGA helyett azt fizeted meg, hogy nagy valószínűséggel nem fogsz úgy járni vele, mint cs.zs., és ha mégis, akkor az "á, ezek ilyenek ilyen" legyintés helyett az "ezt meg hogy sikerült összehozni?" a kérdés.

    Te azt mondtad hogy programozásra kell, játékra nem. Ezért ajánlottam neked, hogy a keretedet inkább minőségre költsd el, hogy sokáig szolgáljon a notid, mindig számíthass rá, ne legyen minden kijelzőfelnyitás, leejtés egy lutri, hogy most mehetsz-e vele a szervízbe, ahelyett hogy simán csak használnád. Az általad megadott feltételeknek ez jobban megfelel.

    Viszont nem te vagy az első, akinél a végén csak kibújik a szög a zsákból, és látszik hogy azért csak lenne ott játék is (vagy leginkább az, a meló csak fedősztori), és az ember a végén azt mondja, hogy csinálj amit akarsz, ezért kár volt segíteni. Kbali erről beszélt. Kevesen értékelik a minőséget elsőre, majd a 4., 5. notidnál már fogod. :)

Új hozzászólás Aktív témák