Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz Chosen #16351 üzenetére
Switchable graphics elvileg van, de megmondom őszintén inkább Intel+Nvidia fronton vagyok otthon.
daniel2121: Döntsd el neked mi a fontosabb. Nem rossz a G580, de a Fujik másra vannak tervezve. A Lenovo ízig-vérig consumer gép, az A532 a belépő üzleti modell a Lifebook-ok közül. Ebből fakadóan anyagminőségre, strapabírásra értelemszerűen a Lifebook a nyerő. Ha a nagy vinyó kell, és nem zavar a fényes kijelző, vedd a Lenovot (a RAM nem tétel manapság), ha megelégszel kisebb HDD-vel, akkor ott a minőségibb ház és a matt kijelző. Innentől csak Te dönthetsz
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
spyduck
nagyúr
Két hír nektek
Az első a Dell Inspiron 5521. A második meg, h várhatóan Karácsony előtt elérhető lesz a lenovo IdeaPad Y500. Az árról még nem nyilatkozott a Lenovo, de remélem az Y580 alá rakják. Ha tudok szerzek tesztpéldányt is
-
humax
senior tag
válasz btudos #16360 üzenetére
szia
ugy latom hogy HP,DELL,MEG SONY, jok
egy FULL HD, 14 fölött képernyős, netre meg film nézésre, használom.
hordozom magammal, szóval ne legyen nehéz.
i3 vagy i5
legyen szép laptop.
nagyon fontos hogy jo legyen a hangja,ma lattam egy sony s szeria , nagyon tetszet de ocsmány volt a hang.A Delek meilky jobban? insprion vagy Latitude?
ha 14 képernyő veszem kicsik lesznek a betok? film nezesre gond lesz? felbontas meg stb?
erdemes Ful HD 14 ben? vagy inkab 15?
kosziElnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
btudos
nagyúr
14"-on nem nagyon van Full HD, az 1600x900 a jellemző, az elég. Nekem nem jelent gondot 14"-on filmet nézni, de ezt neked kell eldöntened, hogy a hordozhatóság vagy a képernyőméret a fontosabb.
Dell Inspiron széria consumer, Latitude széria üzleti, utóbbiak jobb minőségűek, komolyabb darabok, ennek megfelelően drágábbak is, de van 14"-os, míg Inspiron-ból csak 15,6" van.
A betűméret ahol kell állítható, szóval nem lesz ilyen problémád. Hangszóró nehéz kérdés, az nagyon lutri, érdemes teszteket olvasni, abban jellemzően megemlítik.
Mennyit szánnál a gépre?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
brumi1024
veterán
válasz aclandiae #16367 üzenetére
Itt egy M6600 teszt, itt pedig egy G55. A végefelé van egy olyan pont, hogy noise levels, ott össze is tudod hasonlítani. Idle-ben halkabb az m6600, terhelés alatt hasonló a két gép(talán picit halkabb néha az Asus). Mondjuk azt figyelembe kell venni, hogy a tesztelt M6600-asban egy 55w-os Extreme proci volt, míg a G55-ben egy 45w-os sima quad, ami azért elég nagy különbség. Az M6600-nak a hűtése hatékonyabb, és az alap gpu-ja is erősebb.
[ Szerkesztve ]
-
gabon86
tag
Nem tudtok valami infót g55vx-ről.
Mindenhol csak g75vx-et hirdetnek(radium,digiprime), ami elég jó áron van szerintem.
Lesz g55vx vajon? -
Tatter
csendes tag
Sziasztok!
Hobbiból fotózással foglalkozok, és laptop vásárlás előtt állok. Nem tudom eldönteni, hogy melyik jobb választás, egy 15"-os középkategóriás HD felbontású TN kijelzős laptop + IPS paneles monitor vagy inkább 17"-os Full HD-s TN paneles laptop. Melyikkel járok jobban? Valaki használ esetleg 17"-os Full HD-s laptopot hasonló célra?Múltkor vettem egy BALEK feliratú pólót, nem értettem miért került 35.000 Ft-ba
-
őstag
válasz aclandiae #16367 üzenetére
G55 még nem volt soha nálam. Annyit tudok róla hogy nagyon jó a hűtése.
Az én M6600-omnak kitűnő a hűtése. Alapban gyakorlatilag kussban van, nagyon megterhelve pedig elég halk (az előző hp 8510p-m jóval hangosabb volt). Összeségében én azt mondanám hogy az M6600 mindenben elég sokkal jobb mint a G55. De ez nem azt jelenti, hogy a G55 rossz. Csak más kategória (jó játékgép vs top of the line workstation).
És szerintem G55 nagy tömege miatt csak akkor nyerő ha pont akkora hely van ahova elfér, és nincs több keret anyagilag. Különben G75, M6600 stb. 4 kilós gép már legyen 17,3-as...
Tatter: Asztali gép ips monitorral... Nagyon durva különbség lesz a laptop kijelző és az ips monitor között (tehát majd használhatatlan lesz ha valakinek mutatni akarod). Vagy ha van keret akkor Hp vagy dell business ips-sel... De 15,6 osokkal vigyázz több velük a probléma...
[ Szerkesztve ]
-
Inside
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni az alábbiban:
Bekrepált az asztali gépem és sos szükségem lenne egy laptopra. A topic elején találtak szerint a paraméterek:
1. Mennyi a pénzügyi keret a notebookra?
200k
2. Milyen méretű notebook kellene?
15,6
3. Csak új jöhet szóba vagy használt is?
csak új
4. Milyen márkákat preferálsz és melyeket zárod ki?
Samsung, Lenovo, Dell, HP, toshiba jöhet
5. Mi lesz az alapvető használat, mennyit lesz hordozva a notebook?
Net, Game, HD filmek, jellemzően otthoni használat
6. Akarsz e játszani a géppel, és ha igen melyik játékokkal?
D3, Borderlands 2Válaszaitok előre is köszönöm,
InsDon't Worry Be Happy
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Ismerősöm notebookot szeretne venni, de nem nagyon vagyok ezzel képbe mostanság, mondtam neki, hogy megkérdezem itt. 3 félét nézett ki, melyiket ajánlanátok?
1. Samsung NP300E5A-A06
2. Fujitsu A512 NG
3. Hp CQ58-100SAnnyit mondtak még, hogy egy 19 éves lánynak lenne, netezésre, alap játékokra.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz spyduck #16355 üzenetére
Kész.
Ezek a fickók tuti olvassák a fórumot.
Eltüntettek a kamu krómokat, lett num.pad, változott a zsanér, matt anyaghasználat, végre nem cserélhető bazári a fedő, - pláne, h alu, vékonyabb lett a ház. Faxa, kifejezetten bejön ez az új Inspiron külsőre.
A végén egy totál kerülendő szériából best buy-t csinálnak.
Egy valami böki a szemem, - illetve szerintem kissé gagyin néz ki ott középen - az az Inspiron felirat.
Noh vajon mennyi idő mire leveszik azt is?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz runner 125 #16380 üzenetére
Ha only ulc cpu-val lesz elérhető nem valószínű hogy olcsó lesz.
Inspiron felirat sztem maradhat, szerviz gart oddolják on-sitera_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
akom
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm vásárolna notebook-ot.
Az alábbi igények mellett mit ajánlanátok?Kijelző: 13,3” - 14,1”
CPU: min. 4mag
HDD: min. 128GB SSD
Memória: min. 8GB
VGA: mindegy
ODD: nem szükséges
LAN: Gigabit
WIFI: 802.11n
Preferált márkák: Lenovo, Asus, de bármire nyitott vagyok
Garancia: min. 2év
Egyéb: USB3.0 port, HDMI kimenet + D-Sub vagy DVI kimenet
Használat: Vmware, Photoshop, HD film szerkesztés
Max ár: 200.000 HUF[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
Sziasztok!
A barátom szeretne új laptopot venni magának, a keret 90k.
Ezt a kettőt néztük ki:
Asus X55A-SX044D
Lenovo G580GL
Melyiket ajánljátok? A memórián és az USB portokon kívül nem látok más különbséget a kettő között. Esetleg valami 3., ami inkább ajánlott? Elsősorban internetezésre, filmezésre kell neki, néha egy-két régebbi játék (AOE, CoD, CS).A Lenovot láttam, hogy már korábban többször is ajánlottátok másnak, az Asusról viszont nem találtam semmit (viszont olcsóbb).
-
Boki1982
csendes tag
Sziasztok
Ezek közül melyik a jobb? A képernyőméret nem számít.
ASUS X401A-WX288D (14'', B980, 2GB, intelHD)
PACKARD BELL EasyNote F4244-HR-252HG4G (15.6", B815, 4GB ,intelHD)Ezen kívül mi a lényege, hogy matt vagy fényes képernyő?
-
SirKero
őstag
Üdv.
Használt laptopot keresek 60k környékén. Picit lehet több de ne sokkal
Az elvárás. WOW fusson rajta közepes grafikával legalább. Jelenleg egy Toshiba L500-14Z van rá használva aminek a teljesítménye elegendő. ( de sajnos vissza kell adni )[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Chosen
addikt
G580-ban könnyen, garivesztés nélkül cserélhető RAM és HDD?
A terv szerint +4GB és egy SSD kerülne bele, a gyárira pedig egy külső dokkolón keresztül lehetne telepíteni stb. Ez így életképes?
-
félisten
válasz SirKero #16391 üzenetére
HP Compaq 8510W
NBC szerint a benne lévő Quadro FX 570M egész potens kis kártya![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kisorosz
tag
Üdv!
Laptop GPU-knál mennyire számít, hogy DDR3-as vagy GDDR5ös van benne?
Elv GDDR5 a DDR3ra épül, valamelyest gyorsabb, de játékoknál ez mennyire jön elő? (DotA 1-2, CoD 2-4-6stb?)"Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)
-
brumi1024
veterán
válasz Chosen #16395 üzenetére
Hát meg kell nézni milyen magasságú(asszem 12.7-esek), és megfelelő csatalkozótípusúnak kell lennie(sata), de onnantól mindegy. A gyári dvd-olvasó előlapját pedig át lehet rakni az odd-bayre. És igen elég egyszerű, általában 1 csavar tartja és ki lehet húzni.
(#16396) kisorosz: Attól függ milyen a gpu. Pl Gt650m esetén a DDR3 jóval gyengébb a GDDR5-nél, de mondjuk a belépőbb gpu-knál nem annyira számít.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz AxBattler #16393 üzenetére
Igen én is néztem a paramétereit de az furcsa,hogy 128bit DDR3 Ram és mégis ugyan oda van pozicionálva az NBC listán mint a HD 4570 ( L500 14-Z ) pedig az csak 62bit. bár 512 DDR3 RAM.
Amúgy jó gépnek néz ki köszi a linket hát még ha engedne is belőle egy kicsit[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
radamsky
senior tag
hülye kérdésem van, 2 év alatt picit kiestem a prixisből, hiába no már nem informatikával foglalkozom
kinéztem pár laptopot amire nekem kell ezek kielégitik az igényemet
no de melyiket válaszam melyik ujjam harapjam meg1. lenovo
vagy vegyek az apron valami üzleti hp vagy lenovo gépet?? t400-as és t410-es gépem volt már, sööt dell xps gépeim is voltak
Az a baj a legfontosabb szempont az akksiidő, sajnos itt van a bibi elásva, meg az apron lévőkbe kicsi a winyo
nagyon meléllövők ha megveszem a bolti lenovot?? vagy maradjak a bevállt gépeknél valami megbizható embertől??
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Macbook Air 2015 13.3!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs