Új hozzászólás Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    válasz Ispy #160447 üzenetére

    Hát most már Dell-re cserélik a laposokat, ahogy hullanak ki.
    Eddig HP vonalon mentek a beszerzésben, ProBook, EliteBook, igaz ilyen komoly gond csak ezzel az 4-5 géppel volt/van, a többi max elhasználódott.
    Hát én nagyon remélem hogy lesz valami előremozdulás proci ügyben, mert ha ilyen kazánok maradnak az Intelek, akkor laposról le lehet lassan mondani, Ryzent nem fognak Latitudeba, vagy ProBookba, vagy Precisionbe rakni, az fix, legalábbis egy ideig nem.
    Szerintem az nemnormális, hogy a 9400H-t tojássütésre is használhatnád a lapos hátulján, amikor használva van, pedig csak 4 mag/8 szál nem egy 6-8 magos teljesítménycsoda.

    (#160448) Pano a többi verziónál nem volt ilyen komoly gond, csak ennél a 4-5 gépnél, ProBook 450 G5. Szóval biztos jó a hűtése, itt elbakterolhattak valamit :)
    Nem én vagyok az eszközbeszerző, én csak használom, mert munkaeszköz, a többiről nem panaszkodtak a rendszergazdák, hogy gond lenne.

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Új hozzászólás Aktív témák