Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Farkassacred #159850 üzenetére
Szerintem nem sokat. Nem műszaki, vagy hasonló pálya lesz, hogy suliba is kelljen hordani.
Még nyolcadik jön szeptembertől.Pyttawrx
Az előbb 14,1-es linkeltem véletlenül. Lehet jobb lenne a 15.6-os?
Itt a mi városunkban melyik boltot mondanád?Acer, Dell, lenovo, HP volt az ajánlás. Az asus felejtős,
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz gyulazsolti #159851 üzenetére
Akkor a nagyobb méret hasznosabb lehet, ha a súly nem számít. Akkor már csak egy max összeghatár kéne, és néznék én is párat.
Szerk. Látom összeget már meghúztál felettem, ez oké is. Viszont egy másik bökkenő a bill. nyelve lehet, amiket legtöbben linkeltek itt azok európai gépek, tehát az ékezetek hiányoznak róluk. Bár egy matricáztatással orvosolható ez is.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Farkassacred #159852 üzenetére
Jó volna, ha megálna 90000 Ft-nál.
De ez már 80 e Ft-ért van. [link]
De pont elfogyott.
A bill, nem gond, mert most is európai van Dell 620.
Nem árt ha magyar.[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz gyulazsolti #159853 üzenetére
Ez pl. már magyarított gép eleve. Kissé már ultrabook-os kialakítás, egy lánynak külön piros pont lehet. Csak ramot kell bővíteni(8000-ért raknak bele plusz négyet még).
Mondjuk ssd nincs alapból benne, de azt is lehet kérni onnan/ vagy máshonnan nézni.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz gyulazsolti #159853 üzenetére
50k-ért hoztam el FHD-s patent E5530-at. Abba aztán SSD meg RAM meg akár bármi is belefér.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Farkassacred #159854 üzenetére
Amit linkeltél, 8Gb ram szerintem elég, SSD-t meg átteszem a Latitude D620-ból.
Tikakukac
Honnan hoztad el?[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz gyulazsolti #159856 üzenetére
Apróról, mint bármi mást Bolti shopping korona óta nagyon úri móka lett, egyes helyeken a srácok azt hiszik, hogy még mindig 2015 van és ehhez igazítanak árakat.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Farkassacred
őstag
válasz gyulazsolti #159856 üzenetére
És tényleg 8 gb a ram, valami elnéztem rendesen.. sebaj így még jobb választás.
Az 1,58 kilójával szerintem a legjobb választás lehet neki. A proci is már negyedik generációs intel legalább, pár évig még kihúzza. A full hd filmek elindulnak, iskolai programok is telejsen jól használhatóak még ezen a vason.
Aprót azt lehet linkelni?[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Farkassacred #159858 üzenetére
Persze, lehet.
Ezt meg a jófogáson találtam. [link] Ez megérné? Ha már használtra van pénz.
Debrecen előny, mert az helyben van. -
Farkassacred
őstag
válasz gyulazsolti #159859 üzenetére
Írtam üzenetet.
Amit írtam, ezt is kenterbe veri. Egyedül a helyszín lehet majd problémás, de azért a laposért megérné.[ Szerkesztve ]
-
cicaslany86
aktív tag
Sziasztok! Néztem aprón, hogy 50 körül van dell latitude meg hp elitebook i5 ssd-vel, de gyanúsan olcsónak gondoltam őket. Nem sok mindenre használnám, inkább csak annyi lenne a lényeg, hogy ne legyen leharcolt a gép, ne kelljen pár évig cserélnem. Ismerős kínál egy nem mai, de biztosan megkimelt gépet. Asus X550C i3 4gb RAM, 1TB HDD,dvd író, új akkuval 37ezerért jó lehet? (Amire kell: Egy-két word, excel, fájlok ide-oda mozgatasa telefonról gépre, meg gépről telefonra,neten böngészés.)
-
Andris837
senior tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A nyár folyamán. Nem sietek a vásárlással.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Irodai programok, film és videó nézés (YouTube, netflix, HBO Go, tvgo), böngészés.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem fogok rajta játszani.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Ebben nem vagyok otthon, de jó lenne ha "szép képe" lenne. Bár ebben az árban ki tudja mi fér bele.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Munkahelyre vinném, ha esetleg megyünk nyaralni, akkor oda. Utazás közben nem jellemző hogy használva lenne.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD, mellé ha árba belefér akkor egy 500gb-1tb háttér.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HDMI, DSUB esetleg
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Elsősorban új, de ha van olyan használt adni megfelel a fent leírtaknak akkor nem zárkózom el... Jó állapotú persze.Segítségeteket előre is köszönöm!
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Tikakukac
titán
Gémer Na a nap vicce el van sütve. Nem, teljesen felesleges, vegyél FHD paneles Inteles gépet. Meg fogjátok köszönni.
-
Tikakukac
titán
válasz cicaslany86 #159861 üzenetére
Nem tudom mi rajtuk a gyanúsa olcsó.
Az ismerős nyugodtan daráltassa be a gépét, újonnan is egy vödör szemét volt.
-
blue_23
senior tag
"Akár a legújabb játékok is futnak rajta." Ezek után nem venném komolyan a hírdetést...
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
cicaslany86
aktív tag
válasz Tikakukac #159864 üzenetére
Nagyon rég vettem már laptopot utoljára és amilyen felszereltseggel hirdetnek most akár itt, akár jofogason, az a bolti ár töredéke, 20-25%-a. Ebből asszociáltam arra, hogy esetleg hosszú évek óta 24/8 órában futó, leselejtezett céges gépek lehetnek, amik max 1-2 év és kilehelik a lelküket. Van használt webshop, ahol pl. mindegyiknél ott van,hogy foltos a kijelzője. Ezért írtam, hogy nincs szükségem erős gépre, mert joforman olyan dolgokra használom csak, amik a 7 évvel ezelőtti gagyi gépemen is mentek, csak egy jó esztétikai állapotú használt gépre 40ezer körül. 14-15,6" kozott, jó akkuval és ne elhalálozás előtti utolsó honapjaiban legyen. dvd író előny. ennyi. köszönöm
-
Tikakukac
titán
válasz cicaslany86 #159866 üzenetére
Attól mert egy webshop annyira nem ad magára, hogy csak C-s gépeket árul...
Minap volt dobozos 8570p !!! mint a gyárit vetted volna elő 50k körül. A 20-25% azért igaz, mert ezeket a végek már leírták 0-ra, ezek a notik csak a resellereknek adnak már pénzt.
-
Revox66
tag
Mikor lenne esedékes a vásárlás? Holnap ill. napokban.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 200- 250e a plafon
(3) Felhasználás? Átlagos - játék - néha ps és videóvágás.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? 720-1080p
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? IPS - matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Nem igazán lesz hordozva , vagy ritkán.
(7) Operációs rendszer? Win10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD) SSD 256- 512Gb
Igen csak új gépeket nézünk ismerősnek, esetleg hasonló árban mi jöhetne még szóba ilyesmi paraméterekkel :
Acer Nitro 5 NH.Q5AEU.056 -
aron64
újonc
Sziasztok!
Újonnan keresek laptopot, amin kényelmesen szerkeszthetek kódot, bátran nyithatom a chrome lapokat, gyors, és nem túl brutális gépigényű játékokat futtatnék szép felbontásban/képminőségben. Hosszabb élettartam, nagyobb kapacitású aksi előny, de ami a keretből kijön.
Önerőmből az alábbi MSI GF63 Thin 9SC jó közelítésnek tűnik, érdekelne vélemény a leírásom alapján, nem-e overkill/van e pontosabb/érdemesebb találat?
Az is érdekelne, hogy újonnan honnan érdemes beszerezni.
https://www.msi.com/Laptop/GF63-Thin-9SX-GTX/SpecificationKöszönök szépen minden segítséget, útmutatást!
Aktuális.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
250-400k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Elsősorban programozásra dedikálnám, tanuló vagyok, de munka szintű komolyságú, fontosságú nekem (akár 3D-s projecteket is bírjon el, pl. Unity+Visual Studio), videójátékra hobbi szinten. Természetesen irodai programokat is használok.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
DotA 2, Ori-k, sakk. ha szép FullHD 1080p 60fps-en akkor már elég jó..
15'6'', 1920x1080 vagy ezeknél jobb, matt, ips
Vonatra legsűrűbb időszakokban majd akár heti 7-8 órát is kerülhet. Lehetőség szerint nem használnám utazás közben, de az én kezemben biztosabb, ha valamennyire strapabíró.
Win7 támogatást nem bánnám, de mivel újat keresek, úgy látom csak a win10 az opció.. Win+Linux dual bootot szeretnék, nem feltétel.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Minimum: Windowsos partíciónak elegendő SSD (128-256gb), hdd 500gb, RAM 8gb, vagy bármi ezek felett. cd/dvd író-olvasó előny, de nem feltétel.. Esetleg a fél terás ssd, hdd nélkül, ha az nem különösebben hátrányos kombináció az előbbiekhez képest..(a példámban ilyen van)
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
2. (külső) monitor csatlakoztatható, dedikált gpu. Ethernet port előny.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Lehetőleg új, esetleg erősen újszerű 1 évnél nem régebbi, garis. -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Tanácsot kérnék én is, vagy ajánlást.
1-2 hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
bruttó 6-700e HUF max
programozás, virtualizáció, csak munkára lenne használva
nem lenne játékra használva egyáltalán
15,6", min FHD, matt, IPS előnyben
Ha szükséges igen, szóval a mobilitás is fontos, ezért 17"-ban nem is gondolkodom
Nem szempont, nem ragaszkodom a Winhez, nem előny ha van, de ha csak azzal adják Win10Pro csak, de Ubuntu/Fedoraval gond nélkül működjön a gép
Csak SSD 512 GB - 1 TB, min 16 GB bővíthető, de 24-32 GB a cél, optikai nem kell
Jó hűtés, erős processzor ( Intel U variánsai nem érdekelnek), Ryzen is szóba jöhetne, de üzleti szegmensben, munkára nem nagyon vannak laposok még a 4000-es szériából, ahogy láttam
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új érdekel.Ezekkel szemezgettem: Dell Latitude 5501 (i7 9850H), Dell Precision 3541(i7 9850H), HP ZBook 15V G5 ( i7 8750H,i7 9750 H-s variánsokat), de jöhet bármi más márka, ami megfelel a kritériumoknak.
Segítségeteket köszönöm!
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
CrysisOnDos
friss újonc
Üdv! Laptop vásárláson gondolkodom.
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? most
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 300-400 ezer
word, adobe reader, pdf , irodai felhasználás
Nem használnám játekra.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Full HD IPS ne legyen zavaró PMW
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? kéthetente vonatozás, nem használnám utazas közben
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Csak SSD min 256 Gb 8 Gb RAM optikai meghajtó nem kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Legyen jó hűtése, minél strapabírobb annál jobb. Felőlem lehet 5 cm vastag is, csak bírja a strapát, nemèrtem miért csinálnak ilyen vékony laptopokat amik egy szélfújásra kettétőrnek.
újat szeretnék[ Szerkesztve ]
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok és a ti segítségeteket is szeretném kérni, hogy a legjobbat válasszam ki.
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2020 Június-Július
(2) A gépre szánt összeg forintban?
320000 forint
(3) Felhasználás?
programozás illetve kisebb játékok.
1-2 éves játékok, néhány régebbi AAA, Full HD felbontás, számomra a közepes vagy alacsony részletesség is teljesen megfelelő, nem sok játékra lenne használva. (jelenlegi asztali gépen is megszorításokkal játszom, így ez számomra nem probléma)
Számomra mindegy a kijelző, de inkább 15,6-os gépet keresek.
Egyetemre vinném, illetve heti szinten utaznék vele, de utazás közben nem használnám.
Windows 10-et használnék rajta, de nem kell rá előre telepített rendszer.
Leginkább SSD abból minimum 512 GB vagy SSD és HDD kombó abból elég az 1TB HDD + 128 GB SSD, 8 vagy 16 GB memória, optikai meghajtó nem kell
Nincsen
Elsősorban új gépet keresek.
Jelenleg 3 darab géppel szemezek:
HP Pavilion 15-ec0010nh 9HG60EA
ASUS ROG Strix G531GT-AL264
Dell G3 3590 G3590FI5UB1
Más laptopok ajánlását is szívesen meghallgatom, nem ragaszkodom ezekhez a modellekhez. -
nagybá
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Munkára keresek laptop-ot, válaszaim alább láthatóak:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? most
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 450.000HUF (megadom koronában is, alább majd látható miért: 10.000DKK)
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Szimuláció, programozás
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? matt, panel típus és méret mindegy, egyébként IPS preferált
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? lesz néha
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? legalább 512GB SSD, 16GB RAM, optikai meghajtó nem kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak új és csak innen ( [link] )
Plusz komment: nyilván a megszabott árkeret átléphető kicsit, ha sokkal jobbat tudtok ajánlaniVálaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
-
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
Az elsődleges gépem egy 2015-ös 15" Macbook Pro, ami mellé gondolkozom egy könnyű, kicsi, "utazós-tárgyalós" gép beszerzésén.
Az evidens választás a 12"-es sima Macbook lenne, viszont az két okból kiesik:
- már nem kapni újonnan (ahol mégis, ott borzalmasan drága)
- egyre kevésbé szimpatikus az Apple hozzáállása az újabb gépeknél (pl. szándékosan gyengére tervezett hűtés az Airben, arcátlanul magas RAM upgrade árak)
Ezért azon gondolkozom, a másodlagos gép 6 év "távollét" után újra Windows alapú lenne, ha találok jó alternatívát, ami a lehető legjobban hasonlít mindenben a 12"-es Macbookhoz. A szempontok:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? a következő kb. 3-6 hónapban
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 200k körül, de a jó ár-érték arány a cél. 250k-ig még el tudok menni, afölé nem szeretnék.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) munkára kell amikor útközben vagyok, vagy elutazom: Chrome-ban dolgozom, és van 2 speciális RAM- és SSD-igényes app amit használok, de semmi durva, pl. a régi Macbook Air-en el tudtam lenni.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? ne TN és ne fullHD alatti felbontás
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? igen, ez utazós gép lenne. a cél súly kb. 1 kg
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win10-et használnék rajta
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? csak SSD, és min. 8gb RAM (de ha van értelmes feláron 16gb, az jobb lenne)
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) használható touchpadet szeretnék. eddig amiket Windows-os gépeken próbáltam, mind borzalmasak voltak, nem intuitív, nem jól érzékel, nagyon nem olyan, mint a Mac-eken (ezt nem tudom hogyan definiálhatnám jobban).
Szeretném még ha nagyjából időtálló lenne a szoftveres támogatás: pl. 10 éve vettem egy Acer laptopot, amire be volt harangozva mindenféle jól hangzó driver frissítés, majd pár hónappal a megjelenés után kijött egy apró update, utána pedig semmi. Nem várom el, hogy 5+ évig jó legyen, de azért örülnék, ha nem hagyna cserben a gyártó 1-2 évvel a megjelenés után.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) mindkettő szóbajöhet -
scream08
csendes tag
Sziasztok,
Előre is köszönöm a segítséget!
Azonnal
180000-200000Ft bruttó
Irodai programok munkára, 1080p HD filmnézés (semmi 3d, vagy render)
Nem használom játékra
15" körül, lehetőleg matt és 1080p HD
Sokat lesz hordozva, utazás közben használva, fontos a jó akkumulátor üzemidő
Jogtiszta Win10-et szeretnék mindenképpen
Felhasználás jellegéből adódóan kizárólag SSD, legalább 256GB, optikai meghajtó nem feltétel, memória mennyisége az árkategóriának megfelelően (~8GB)
HDMI
Kizárólag új gépet szeretnék, lehetőség szerint hosszú garanciával -
csizzah
aktív tag
Sziasztok,
Egy barátom 15 éves kislányának aki művészeti suliba jár szüksége lenne egy notebookra, én sajnos jópár éve nem követem a trendeket, így elkelne a segítségetek.
A vásárlás most lenne esedékes, amit az iskola kért az a következő:
Intel I5 vagy I7 processzor
Minimum 8Gb memória
Nvidia videókártya
1920*1080p felbontás(vagy magasabb)
SSD hasznos de nem követelmény
13-15" közötti méret, a hordozhatóság szempontjából minél könnyebb annál jobb, mert
naponta cipelné.A következő programokat futtatnák rajta (windows-os környezetben):
Krita vagy Adobe Photoshop
Inkscape vagy Adobe Illustrator
Moho vagy Blender
Da Vinci Resolve vagy Adobe Premiere
+ Office ill. levelezésA gépre szánt összeg max 200e Ft lenne (a szoftverek ára nincs benne, úgy tudom azokat
az iskola biztosítja), és csak új gép jöhet szóba garanciával.Előre is köszi a segítséget!
-
Csandi
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egyetemre járok, gazdasági területre, majd szeptembertől elfogok kezdeni "gyakornokoskodni" is egy multinál, és az iskolához illetve a majd leendő munkahelyen ellátandó feladatokhoz szeretnék egy laptopot. Az előző félévben ellátott engem egy 2019-es macbook air, de visszaváltanék inkább windowsra, kevesebb nyűg ha sokaknak az van. Voltaképp irodai munkára kéne a gép, office alkalmazások, ugyanakkor hobbiból jó lenne ha tudnék rajta képet szerkeszteni, videót vágni, filmezni nagy felbontásban, multitasking stb.
Most-tól szeptemberig bármikor.
200ezer-400ezer, igazából több is lehet ha van értelme, de csak azért nem akarok valamit venni mert belefér, csak ha ki is használnám.
Office progik (excel, access), néha photoshop, premiere pro, ilyesmik.
Nem használnám játékra.
Full HD elég, nem tudom, hogy matt vagy fényes, ezt ajánljatok kérlek, méretre jobb ha kompaktabb.
Fontos a jó akksi idő.
Lényegtelen, wint tudok rárakni én is.
HDD-re semmiképp, SSD-ből lehetőleg pci-e, minimum 500gb, több nem kötelező de jó ha van
Type-C mindenképp, bluetooth 5.0 nem lenne rossz, és webkamera jó ha van de nem gond ha nincs.
Inkább csak új, de ha van olyan használt amiben a legfrisebb hardver van az is szóba jöhet.Szemezgettem a ThinkPad E14-el, azon minden van ami kéne csak nagyon "ipari" a kinézete, illetve VivoBook-ból meg ZenBookból találtam olyanokat amik megfelelnek, kérdés, hogy a ScreenTouch vagy mi, megéri-e a felárat. Nem árt az sem ha jól mutat a laptop maga, ami a thinkpadra szintén nem igaz szvsz. Láttam egy acer ultrabookot is ami szimpatikus volt. Illetve azt sem tudom, hogy 10. genes Intel procik közül válogassak vagy 4000-res ryzen, intel uhd graphics vagy mx250, mert nagyon sok nagyon hasonló laptopot találtam ilyen 350-380ezer ftos kategóriában de nem tudom eldönteni mi lenne a legjobb döntés
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz Mikulásbá #159888 üzenetére
Bejövős egyébként az a zephyrus is, most fontolóra vettem egy pillanatra, hogy eladni az asztalit és venni abból a legnagyobbat, de nem tudom.. egy irodában, milyen lenne egy ilyen "gamer" kinézetű laptop? Zenbook azért elegánsabb meg mennyire hangos, mennyire nehéz cipelni, mennyire lassul be ha nincs áramforrásra dugva.. még vacilálok mi lehet a legjobb döntés. Nagyon örülnék ha az új 13-mas mac pro lehetne az, de tényleg nehéz az élet egy közösségben ha csak 1 valakinek van almája
-
nagyúr
válasz Csandi #159889 üzenetére
Van fekete is az új Zephyrusból,most jönnek a boltok polcaira. [link]
Nézegess róla videókat,teszteket.
Én anno így tettem,asztali el,komolyabb lapos vasba léptem-azóta is a gaming vonalon vagyok.
Nálad más,inkább üzleti lenne-szerintem az új Zephyrus nem annyira csicsás. -
Csandi
őstag
válasz Mikulásbá #159890 üzenetére
Igen a lapos az nálam inkább ilyen üzleti vonalat lenne jó ha képviselne, de azért mégiscsak gamer vagyok és tud másfele húzni a szivem, csak lehet, hogy nem az a helyes döntés 1 éve raktam össze az asztalim 9700k-val és 2080 superrel, lehet nem a legokosabb döntés leváltani egy árban vele egyenértékű laptopra.
-
-
Csandi
őstag
válasz Mikulásbá #159892 üzenetére
Szerintem csak itthon játszadoznék, az extrákkal tisztában vagyok, hogy miket szeretnék, de hardver szempontból nehezen tudom eldönteni. Például itt van ez, nagyon jó proci, olcsó is, de gyengébb vga mint az intel uhd. Amiben 10. gen i7 van abba könnyen találok mx250-et ami azért már korrekt, de kerül is mondjuk 2x ennyibe. A letisztult megjelenés is fontos, illetve most azóta keresgéltem és a Dell XPS 13-mat találtam még amiben meg az tetszik, hogy FHD fölötti felbontásban is kapni, igaz az már jóval drágább.
Vagy csak egy kicsit tovább megyek még és ez
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz Mikulásbá #159896 üzenetére
Igyekszem Viszont erről az acer féle 3:2-es képarányú történetről tudsz valamit mondani esetleg? 2019-es Air-emben nagyon szerettem, hogy ilyen kis méretben nagy felbontás, éles kép, de itt az acernél erre azt írja, hogy "CineCrystal IPS" míg az FHD verzióra azt írja, hogy "ComfyView IPS". Van bármi érdemi különbség vagy csak marketing?
Egyébként igen, ezesetben tényleg helyben vagyok, már csak a felbontás kérdés maradt jó-e az acer megoldása, illetve megér-e ennyi pluszt, bár ezt már egyedül kell majd eldöntenem[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Csandi #159897 üzenetére
Google a barátod! (ennyire nem vagyok benne a kijelzőkben)
Bár nekem is Acer van,én már csak 16:9-es képarányt fogok használni,és nekem a full HD bőven elég.
A 3:2 másabb-majd rákeresel,láthatod.Ha a programjaid,stb. kihasználják,akkor oké,amúgy nem túl baráti.[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nyaralás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Apple MacBook Air 2017 13' i5/8GB/128GB SSD újszerű
- DELL Latitude 5590 (Core i7-8650U / 16GB / 512GB / 15,6" FullHD IPS) Szép állapot, ÁFA-s szla
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe magyar
- 17" HP ProBook 470 G5 (Core i5-8g / 16GB / 120GB/ 17,3" FullHD IPS/ GeForce 930MX 2GB) ÁFA gar
- Egyszerű használatra laptopok eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs