Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
válasz Beni2360 #145619 üzenetére
Dell Vostro 3568, vettünk egyet én ritkán használom családtagjaim leginkább. Összességében Dell minőség amire vettük ott hibátlanul teszi a dolgát,(fb, fözős és receptek nézegető oldalak, egy kis Youtube) de az Akksija nem sokáig bírja! Ilyen szempontból kiábrándító csalódás
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
Ugyanazért a pénzért melyiket érdemesebb megvenni az alábbi kettő közül, ha a hangsúly a tartósságon van, és hordozva ritkán lesz?
1. új Acer Aspire 5 A515
- i5 8250u
- Nvidia MX150 2gb
- 8gb ram
- 256gb ssd
- 15,6"
- 2,2 kg
- 2 év gari2. használt HP Zbook 17
- i7-4800MQ
- Nvidia Quadro K3100M 4gb
- 8gb ram
- 256gb ssd
- 17,3"
- 3,4 kg
- 1 év gariKöszi!
-
Khelben
nagyúr
válasz Thusor #145646 üzenetére
350-ből új, nagyteljesítményű munkagép esélytelen. Használtan kellene nézned munkaállomásokat, HP Zbook-ot vagy Dell Precision-t.
(#145652) scott_free: ha kézbe fognád a kettőt, azonnal világos lenne számodra is, hogy a Zbook-ot kell venni.
(#145645) Speeedfire: HP 250, Dell Vostro 3-as sorozat. Arra figyelj, hogy minimum i3-as legyen és fullhd kijelzős.
(#145648) skt : Az igényeknek és a pénztárcának megfelelően próbáljuk megkeresni a legjobb gépet. Az üzleti gépek általában jobbak a konzumereknél a 3D-n kívül majdnem mindenben. Ezért ha belefér a keretbe és nincs szó játékról, akkor üzletit ajánlunk. A konzumer-üzleti összehasonlításról millió cikk van a neten. De hogy szemléletes legyek: csapd be egy Suzuki és egy BMW ajtaját. Ugyanaz az érzés.
[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem a használtak között, és ezeket találtam. Ha felbővítem +4GB RAM-mal illetve veszek bele SSD-t, akkor melyik jobb egy egyetemistának?
Szerk: most nézem, csak az elitebookhoz van írva, hogy bővíthető...
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Akár már ma.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
~120 000 Ft.
(3) Felhasználás?
Programozás, tanulás szintjén, most kezdem.
(4) Ha játékra is használnád...
Nem használom játékra.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6" matt, FHD, típus inkább IPS.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Minden nap viszem magammal, utazás közben nem használnám, vagy csak nagyon keveset.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Van saját windowsom, oprendszer nem kell, hogy legyen a géphez.
(8) Tárhely mérete és típusa, memória mennyisége, optikai meghajtó?
min. 120 GB SSD, min. 8 GB RAM, optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
min. 1 db HDMI kimenet.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is jöhet.Nem tudom mennyire reális, de köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Erre valaki? SOS volna.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Khelben
nagyúr
válasz bpmcwap #145658 üzenetére
8470p is jó, Dellből 6430, esetleg Thinkpad 430.
(#145657) Beni2360: HP Elitebook 850, meg kell nézni milyen wifi kártya van benne, de adott esetben könnyen cserélhető. Ezek közül lesz benne valamelyik:
Broadcom 802.11 (2 x 2) a/b/g/n + Bluetooth 4.0
Intel Dual Band Wireless-AC 7260 802.11 ac (2 x 2) WiFi + BT 4.0 combo
Intel Dual Band Wireless-N 7260AN 802.11 a/b/g/n (2 x 2) WiFi + BT 4.0 combo
Intel Dual Band Wireless-N 7260NB 802.11 a/b/g/n (2 x2 ) WiFi[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz -ZeeZee- #145655 üzenetére
Az Elitebook egy kategóriával feljebb van, jobb anyagokból, jobb összeszereléssel. A Probook vastagabb, viszont erősebb a procija (4200M kb. 25%-kal erősebb, mint a 4200U). 650-ben is bővíthető a ram ugyanúgy, mint a 850-ben.
(#145656) Con Troll : Dell Latitude E7440-ből elég gyakori a fullhd ips. Viszont szeret meghalni benne az alaplap, úgyhogy érdemes valami kibővített garanciával venni, mondjuk 1 évvel. HP 840-ből is van fullhd ips, de ritka, mint a fehér holló.
[ Szerkesztve ]
-
elodman
aktív tag
Üdv Maestrok!
-17"-es kijelzős lapit vennék,
-1600 x 900 - ast favorizálnék, könnyű olvashatóság érdekében (asszem FHD -s PPI Scaling nem ok Win-ben)
- kb. i3-as procival - ténleg, érdemes újabb generációsat venni, v. melexik?
- stabil, kitartó 'házzal',
- Op rendszer nélkül
- kb. max. 150- 180 E. Ft, új
- Nem Fujitsu és Lenovot - asszem szervizellátatlanok.
- Cél: fél-profi 2d játékfejlesztés (Game Maker, Unity)
- NEM TN-es. A VA már jó, v. IPS-en kívül vmi jó?
- GPU - sem kell erőgép legyen(SSD, HDD, 4 gb RAM paraméterek nem annyira fontosak, ezek cserélhetők/bővíthetők többnyire tudomásom szerint)
Köszi, ha jönne jó tipp!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Silvestris
tag
válasz Speeedfire #145645 üzenetére
Volt ilyen tobb is a csaladban, azota is visszasirom oket, pedig most egy Dell Precision 5520-t hasznalok. De utazos notebooknak tokeletes volt: kicsi es eros.
-
Khelben
nagyúr
válasz -ZeeZee- #145664 üzenetére
Ugyanúgy bővíthető mindkettő. A Probookba 2,5-ös ssd megy, a 850-be 2260-as is, de az aranyáron van. A minőség meg az erősebb gép közül neked kell választanod, attól függően, hogy mire van szükséged.
(#145665) elodman : csak viccelsz, ugye? Vagy lehagytál egy nullát a 180-ról. Újonnan ilyen gépet félmillió alatt biztosan nem kapsz. Használtan is 250k körül indulnak a 17-esek és akkor még nincs ips panel. 180-ból a legjobb, amit kihozhatsz az egy használt Zbook 15. (Vagy félreértettem a "profi" szót?)
Ha ennél olcsóbban kell és új, akkor kezdd el kihúzni az olyan igényeket, mint ips, meg stabil ház és hasonlók. A Fujitsunak meg az egyik legjobb a szervize.
[ Szerkesztve ]
-
zileut
tag
A Fujitsu Lifebook A557 mennyire számít ár/érték arányban jó vételnek, minőségben/tartósságban hol helyezkedik el egy HP ProBook 450 G5-höz képest?
Illetve a HP ProBook 450 G5-nek a IPS kijelzője van? Mert sehol nem találtam meg egyértelműen hogy TN vagy IPS kijelzővel rendelkezik-e.
Előre is köszönöm -
gaborino986
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném új notebook vásárlási kérdésben:
220.000 Ft-ból az alábbi konstrukciót tudom összeállítani ami jó filmezésre, netezésre egy két irodai alkalmazás futtatására és játékra(nem csúcsgrafikájúak)
15.6 colos FullHD képernyő
i5-ös 8.generációs proci
8 GB RAM
1 TB HDD
Dedikált VGA: Nvidia geforce mx150 2/4 GB
Erre a két gépre szűkítettem:ASUS VivoBook X542UN-DM054- 200.000 Ft körül
https://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=X542UN-DM054&utm_source=arukereso.hu&utm_campaign=arukereso.hu_notebook&utm_medium=cpc&utm_term=X542UN-DM054Acer Aspire A515-51G-59BW (NX.GTDEU.002) - 210.000 körül, ha 8GB-nyi RAM-al kérem, 4 GB esetén 180.000 Ft
https://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=NX.GTDEU.002_8GB_SMivel egyikbe sincs SSD, így azt is néztem 240-256 GB-os méretben:
Samsung 860 evo - 21.000 Ft környékén
https://ssd-meghajto.arukereso.hu/samsung/860-evo-250gb-sata3-mz-76e250b-p397216607/Kingston A 400 - 15.000 Ft környékén
https://ssd-meghajto.arukereso.hu/kingston/a400-2-5-240gb-sata-sa400s37-240g-p366046991/Sajnos még így is kicsivel túllépem a keretet, de még beleférhet.
Kérdésem, hogy melyik lenne a jobb választás mind notebook mind SSD terén?
Illetve ha van harmadik gép amit ajánlanátok mi lenne?Köszi!
-
davidj92
tag
Sziasztok,
A kérdésem óta még nem sikerült notit vásárolni, csendesen figyelek. Az akkor ajánlott Latitude 5580 mellé bejött most a képbe az utódja, illetve ez a Fujitsu E558. Kérdésem, hogy az 5590 azonos specifikációval megéri a közel 30k felárat az említett felhasználáshoz?
köszi
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. A medve az megöl.
-
Thusor
őstag
válasz Thusor #145662 üzenetére
Dell Inspiron 7577 gépet is néztem alternatívaként. Intel i5-ös procival, 16 GB rammal, Nvidia 1050 Ti-al. Ez a gép mennyire stabil hűtésében és az anyaghasználatában, ha sokat hurcolnám? Árban olyan 350 ezer forint körül kijönnék belőle és az igényeimet is kielégítené. Később pedig tudnék bele plusz memóriát és SSD, HDD kombót cserélni.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Khelben
nagyúr
válasz gaborino986 #145671 üzenetére
X-es Asust gyorsan kiverném a fejemből a helyedben. Az Acert venném 4GB-tal és hardveraprón vennék hozzá ramot meg ssd-t. Viszont ha ssd-ből 2280-as m.2-t veszel, akkor benne maradhat mellette a hdd is.
(#145673) Thusor : inkább venném ennyiért 1060-nal. Ramot lehet később is bővíteni, vga-t nem. Ez egy konzumer gép, vigyázni kell rá. Amikor a HP 8560W-vel nekikoccantam a falnak, akkor leesett a vakolat. Ha ugyanezt megcsinálod ezzel a Dellel, akkor mehet kijelzőcserére, ennyi.
(#145674) Beni2360 : vettük, de ne verjük szét képekkel a topicot.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos csak nagyjából 100e forint áll rendelkezésemre egy viszonylag normális noti vásárlására.
Alapból csak netezésre lenne használva,de örülnék,ha pár 2-3 éve kiadott jobb játék is elfutna rajta.
Ezeket nézegettem:
Acer V3 571g:
-Core i7-3632QM
-GeForce GT 730M 4GBAsus X550JX:
-I5 4200H 2.8GHZ
-Gtx 950M (2GB)Asus X450:
- Intel i7-4500u
-Nvidia 820m 4gbAsus X550Vx:
-i5-6300HQ
-Geforce Gtx950M 2GBDell Latitude E 5440:
- i7 4600u
-Nvidia GT 720 4GBNagyjából egy árban mozognak,de sajnos fogalmam sincs,hogy melyik lenne jobb választás.
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
Hegyikecske
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni laptop vásárlásában, mert fogalmam sincs melyik mennyire megbízható.
pár oldallal ezelőtt már írtam egy kérdéssort,de most változott az anyagi része.Sziasztok, egy kis segítséget kérnék laptop vásárlásához.
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
olyan 350 ezer
3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
irodai programok, meg különböző jármű-diagnosztikai programok
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
játékra nem lesz használva
kijelző méret 13-14 coll, lehetőleg minél jobb fényereje legyen mert szabadtéren is használnám.
egy héten heti 5 napot mozogna, autóval szállítanám és használnám is közben, a lényeg hogy strapabíró legyen.
Windows 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
ssd a minimum 128 de a 256 még jobb lenne, ramból 8 gb
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Újat szeretnék venni , persze ha az árba belefér ha nem akkor elfogadok használtra is ajánlatot.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Benyuss
tag
Sziasztok!
Ezen az áron szerintetek lehet valami jobbat venni?
Android fejlesztő vagyok. i7, 16gb ram muszáj.
Kevés játék, de maximum ilyen league of legends, rocket league. Ezt elvileg ez az mx150 bőven kihajtja.Köszi!
-
orgazmus
csendes tag
Üdv Tagok!
Laptop vásárlásban gondolkodok, de halvány gőzöm sincs hogy melyik gyártó modellje lenne a megfelelő, de pár gondolat, hogy milyen legyen:
egy másik fórumban le írtam hogy milyen is legyen.
Köszönöm, ha válaszoltok!!
-
Khelben
nagyúr
válasz orgazmus #145684 üzenetére
Az összefoglalóban van egy kérdéssor, azt töltsd ki inkább.
(#145683) Benyuss : olvass utána az új macbook pro melegedési problémáinak, utána szorozd meg azt kettővel, mert mégiscsak egy olcsóbb gépről és kínai gyártóról beszélünk. Aztán töltsd ki az összefoglaló kérdéssorát. De előre szólok: vékony és erős gép csak a mesében létezik.
(#145682) Prowler : nagyon jó, lementem magamnak. De innen kiszedem, mert a képeket itt nem szeretjük
(#145681) -ZeeZee- : egyik sem ips, nem is volt hozzájuk ips kijelző.
(#145680) Hegyikecske : Dell E5490
(#145679) krisz12071 : spórolj még és vegyél Acer A5-öt 170-ért újonnan. Használtan ezek a gépek garancia nélkül időzített bombák, mert egy nagyobb javítás drágább, mint maga a gép. A Latitude jó gép, de a 720-as vga-n pedig nem fog futni semmi.
[ Szerkesztve ]
-
NwL
tag
Sziasztok!
Egy ismerősnek keresek notit.
1-2 héten belül(2) A gépre szánt összeg forintban?
Max 300 000 Ft(3) Felhasználás?
Otthoni használat, hosszútávra, tartósság, jó minőségű kijelző, ház az elsődleges prioritás.(4) Játék nem szempont
(5) 17", full hd,matt, IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép?
Ritkán.
Használnád-e utazás közben is? Nem.(7) Operációs rendszer? Nem szükséges
(8) min.128gb SSD+ 1TB HDD ,
min 8gb memória (RAM),
optikai meghajtó kell!(9) speciális igény: HDMI, világító billentyűzet
(10) Csak új jöhet szóba
Ezt néztem ki, bár a monitor és a ház minőségét nem ismerem:
Pro/kontra érveket, vagy javaslatokat másik gépre szívesen elfogadok. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz zileut #145677 üzenetére
Ez egy elég bonyolult kérdés, mert ez a Forint / $ árfolyamtól függ. Akkor tud csökkenni az ára, ha a nagykerek által berendelt gépek elfogynak a raktárakból, a Forint/$ árfolyam úgy alakul, hogy a Ft 20 - 25 %-al erősödik a $-hoz képest és eyg új rendelésből tudsz venni egy gépet.
A Nagyker/Kisker érthető módon nem fogja bevállalni ezt Ft mennyiséget, szerencsére Magyarországon van mindenféle adó, ami ráadásul nem segít ebben, a Nagykerek sem arról híresek, hogy a vásárlók mellett állnának, a kádár szocializmusnak vége, ahol ez mint "csoda" előfordulhatott volna, így inkább nőni fog az ára.
Még egy lehetőség van, ha kifutó modell lenne, de nem az.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
elodman
aktív tag
válasz Khelben #145667 üzenetére
Viccelődést tán ennyi bolt nem engedne meg magának.
Ja, és árértékelők szavára jobb h. több esetben sem hallgattam, pár 10-ezret vesztettem volna.--17 , 1600 x 900:
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/f:kijelzo-merete=3,1600-x-900,linux,operacios-rendszer-nelkul,freedos,endless-os,ar=2/?orderby=1https://www.pcx.hu/17_21_laptop
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/f:hp,kijelzo-merete=3,1600-x-900/?orderby=1
https://laptopunderbudget.com/best-17-inch-laptops/
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-320-80xj000shv-p379806111/
https://www.laptopszalon.hu/notebook/laptop_notebook#mode=search&pcatid=1&searchString=&sR_12[]=17.3&sR_13[]=1600+x+900&priceLimit=1380000&priceMin=0&1530535689817
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5-a517-51g-33dw-fekete-mar-2-ev-garanciaval-nxgsteu003/8451/#tabspec
https://www.laptopszalon.hu/acer/acer-aspire-5-a517-51g-33dw-nx-gsteu-003-laptop_31439-adatlap
https://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=NX.GVQEU.028&utm_source=arukereso.hu&utm_campaign=arukereso.hu_notebook&utm_medium=cpc&utm_term=NX.GVQEU.028
17, fhd:
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5-a517-51g-34bt-fekete-mar-2-ev-garanciaval-nxgvqeu027/9302/http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-17-bs006nh-2gq57ea-akc-laptop_28803-adatlap
http://www.laptopszalon.hu/acer/acer-aspire-5-a517-51g-34bt-nx-gvqeu-027-laptop_34296-adatlap
-
Khelben
nagyúr
válasz elodman #145689 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs 17-es gép. Olyan nincs, ami a te felhasználásodra megfelel. Amiket belinkeltél, azokat használva két nap után sírva fogsz fakadni, hogy kidobtad a pénzedet ilyen vacakokra. Ha egy ilyen gépet rendszeresen hordozol és napi 8 órán át intenzíven használsz, akkor egyszerűen elkopik. Ezek nem erre lettek tervezve, nem olyan anyagból vannak, ami ezt a fajta igénybevételt kibírja. A billentyűzetük kényelmetlen, a hűtésük adott esetben kevés a hardverhez, ha ips kijelzőjük is van, az gyenge minőségű, nem színhelyes. És még sorolhatnám.
-
törölt tag
Sziasztok!
Két héten belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
250.000-300.000 ft
(3) Felhasználás?
Internetezés, office, programozás tanulás szinten, némi játék (nem fontos).
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Ez csak másodlagos szempont, és nem nagy gépigényű játékokról lenne szó.
15,6", FHD, matt, IPS.
Napi szinten lesz hordozva, és használnám utazás közben is
Legyen Windows 10 támogatás.
(8) Tárhely mérete és típusa, memória mennyisége, optikai meghajtó?
Legjobb lenne, ha csak 256 GB-os SSD és 8GB RAM lenne benne, HDD pedig egyáltalán nem. Optikai meghajtó sem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
Jó akkumulátor idő.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Csak új.Köszönöm a segítséget!
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Khelben #145685 üzenetére
Valamiért azt gondoltam IPS-es kijelzőjük van. Viszont találtam egy Lifebook-ot, ami viszont IPS kijelzős. Ez gyengébb minőségű, mint azok a HP, amiket előtte kérdeztem? (Probook 650, Elitebook 850)
Egy amatőr kérdés: miben más az IPS kijelző, mint a "nagy betekintési szögű" kijelző?
-
Khelben
nagyúr
válasz -ZeeZee- #145692 üzenetére
Jó gép, de próbáld ki élőben a billentyűzetét. Nekem nagyon nem jött be egyik Fujitsu sem a HP-k után. Az egyik pont ilyen 754-es volt a másik meg egy Celsius munkaállomás. Az IPS a paneltechnológia neve, a "széles látószög" meg a gyártó által ráaggatott fantázianév. A HP-nál készültek WVA (Wide view angle) TN panelek, amik majdnem ips szintűek voltak. És van az UWVA, ultrawide view angle, ami meg az ips-t vagy a va-t jelöli. Szóval a széles látószög nem minden esetben jelent ips-t, de mondjuk 90%-ban.
(#145691) mrmatyi4 : kicsit tegyél hozzá ehhez: Dell 5590. Olcsóbban még lehet kapni az elődmodellt, hasonló hardverrel (nem is értem, mi értelme volt az újnak): Dell 5570. Szerintem ezek a Dellek most a legjobb munkagépek ebben a kategóriában, egyetlen hátrányuk, hogy ssd mellé nem lehet hdd-t rakni, de ez téged nem érint.
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
válasz hallador #145688 üzenetére
Nono, Tállai NERtárs mondotta volt: (a választások előtt) légyen olcsóbb falujában a benzin, s lőn…
A 330 ft-os Đ-t mellett azt várni, hogy a "negatív növekedés is növekedés" Abszurdisztán szegényházában majd még jobban teljesít, kissé naivnak hat az olvtárs... De erős a gazdaság és nagy a jólét, meg a Pannon Puma is... (Ja ez egy másik KISZ-es szövege)[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz -ZeeZee- #145692 üzenetére
Nálunk ilyenek (voltak) a céges gépek, és ha kézbe fogod akkor konkrétan konzumer érzésed lesz tőle. A kijelző fedlap merevítés nélküli műanyag, horpad (de nagyon) a legkisebb nyomásra, a billentyűzete szerintem használhatatlan, és a ventik hangja 2 év után olyan mint egy hajtómű... Számomra a legnagyobb csalódás üzleti fronton amit valaha láttam. Az agyonszidott T560 köröket ver minőségben a 7x4/7x6 szériákra...
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Egyetemistának szeretnénk laptoptanácsot adni. (BME logisztikai mérnök).
1, Mosttól - nyár végéig.
2, max 200 ezer forint ha pont úgy jön ki max plusz öt ezer, de jó lenne inkább alatta.
3, Egyetemista feladatok, házik, beadandók írása. Film, sorozatnézés, youtubeozás. Nem tudom ezen a szakon van-e valami különleges program amit futtatni kellene.
4, Komolyabbra valószínűleg nem.
5, 15.6, matt, IPS
6, Max 2 hetente, de használva nem lesz.
7, win10 lesz rajta, de nem szükséges, hogy előretelepítetten rajta legyen.
8, HDD 500 - 1TB plusz SSD minimum 120gb VAGY egy 500gb sdd. Ram: 8gb.
9, Webcam
10, újKöszönöm!
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Egyik családtagom keres munkára lapost.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Augusztus, szeptember(2) A gépre szánt összeg forintban?
130.000 - 230.000(3) Felhasználás?
irodai programok, programozás, fotószerkesztés, tervezés (Negyedik generációs programokra pl embarcadero delphi, képszerkesztő: corel)(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
játék nem lesz(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6" matt TN, tükröződésmentes(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
eseti alkalmakkal, nem rendszeresen(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Winfos 8.1. Win 10 (otthon is rá tudjuk pakolni)(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD az alap, ha lehet bele tenni kiegészítő wincsit az jó de nem annyira fontos, memória: min 8GB de a 16 lenne az ideális, optikai nem kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
3db USB, prci: I5 alap I7 elvárt, ja és ha van bill. világítás az jó lenne(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
csak új, számlávalköszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest