Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz amstro555 #136866 üzenetére

    Várj már olyan nincs, hogy a számlán, és /vagy a jótállási jegyen nincs rajta, hogy mennyi a gép jótállása. Ha ebből nem derül ki, akkor ott svindli van. Az eladó az pont semmit nem jelent, felejtsd el a magyar kereskedőt semmit nem ér a szava.
    Szakszerviz mit mond erre?
    A Fujitsu meg azért nem fogja tudni, mert lehet nem is rajta keresztül jött be, ilyenkor van az, hogy a senkiházi nagyker és a kereskedő összedolgoznak, de ezzel sincs semmi baj, de olyan nincs, hogy nincs sem a számlán sem a jótállási jegyen feltüntetve a jótállás ideje.

    [link]

    Ez nem ki és hol emlékezett dolog esete, ez az oldal mit mond?

    Ha semmit, vagy ha azt, hogy a géped Üzbegisztánban lett eladva, és onnan jött ide, akkor ott megint valami nem kerek.

    De még olyat is láttam Dell gépek esetében, hogy a nagyker simán letagadja, hogy nem volt rá 3 év, mert a Dell ugye 1 évvel adta el a gépet, csak a senkiházi nagyker, meg a kisker adta 3 évvel, amit elvileg megvett rá a Dell-től, csak aztán kiderült, hogy még sem, amikor a Dell-nél leellenőrizték, hogy mi és merre.

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák