Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz c4 #124957 üzenetére

    Kérhetsz is elnézést, mert Te láthatóan nem nagyon vagy tisztában mi mire való. Egy Conzumer gépet nem szokás napi 10 - 12 órát nyúzni, teljesen mindegy, hogy 100 ezer Ft-os Acer, vagy 1 millió Ft-os Acer. Ezek a gépek nagy vonalakban arra valók, hogy napi 4 - 6 órát netezz, megírja az iskolás a leckét apu megnézzen egy filmet stb.
    A 10 - 12 óra az a Business gépek térfele, ami viszont egy nem ennyibe kerül, amit Te érsz, hanem 3 - ennyibe, szóval ne zavarjon ám ez, ha ilyen gép kell, akkor miért nem asztali PC-t veszel, olcsóbban is kijön, és neked sem lesz problémád.

    Meghibásodni minden készülék meghibásodhat, még a legdrágább gamer gépek is.

    Pláne akkor ha valaki azt gondolja, hogy a drága "Gamer" gép arra való mint egy 2 - 4 millió Ft-os Mobile Workstation idézlek: akik statikus megjelenésű szoftverekkel használják napi 10-12 órát.

    Ezek a consumer gépek ezt kb 1 - 1,5 évig tűrik, utána kuka. Ok játszatsz is vele, de nem 12 órát!

    (#124961) Tikakukac

    Igen ezért írtam, hogy erre a disztri semmilyen garanciát nem vállal, erre a gyártó vállalja a garit, a disztr max a minősített szerviz státusért emeli fel a pénzt.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák