Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reno7
senior tag
A tükröződésgátló-bevonat és a glossy bevonat befolyásolja valamiben a képminőséget? (Mármint a tükröződésen kívül.)
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Reno7
senior tag
Esélyes hogy igen. Legalábbis sokakat zavar. Szerintem nézz meg élőben egy ilyen monitort, a hibás overdrive miatt tudtommal minden S szériás DELL ilyen.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Reno7
senior tag
Tudtommal a ghostosodás minden S szériás DELL-nél jelen van, ez egy széria hiba a rossz overdrive miatt.
Windows 8 alatt működnek a kalibrált színprofilok a játékok alatt?
[ Szerkesztve ]
-
Reno7
senior tag
Létezik 100k alatt 23-24"-os glossy IPS, ami nem S szériás Dell? Sok felé kerestem már de még nem találtam.
-
Reno7
senior tag
"Úgy amblokk nem nagyon gyártanak már glossy IPS-t..."
Kár, gari vesztést meg nem akarok, gondolom a márkaszervizben nem veszik le azt a fóliát egy U szériás monitorról...
Acer S275HL: Szinte ugyanaz mint az S2740L, csak itt kilehet kapcsolni a rossz OD-ot. Meg a 27" nekem amúgyis nagy lenne.
-
Reno7
senior tag
Egy tulaj hosszabb véleménye a Dell S2440L-ről. Érdemes a topicját is olvasni annak aki S szériás Dell-t akar venni, van 1-2 értékes hozzászólás.
-
Reno7
senior tag
válasz sixpak #38535 üzenetére
Nekem nincs ilyen monitorom, bár eleinte ilyet akartam venni, aztán végül egy U2312 lett, az jobban bejött élőben. Neked is ezt tudom ajánlani, hogy nézd meg élőben hogy neked melyik jön be.
-
Reno7
senior tag
válasz Tiby_83 #53202 üzenetére
"A videókártya drivere a legújabb, amit az amd oldalán le lehet tölteni, asszem catalyst 14.9-es. Van fent újabb is, de azok beta verziók."
Sajna a 14.9 is eléggé béta minőségű...ahogy ggbuffon1897 is mondta, próbáld meg a 14.4-et.
-
Reno7
senior tag
Üdv
Milyen ajánlott monitorok vannak max. 100k-120k kategóriáig ami:
- Nem PWM-es
- Legalább 27" és WQHD vagy 4K
- AMDFreesynces
- Esetleg még 10 bites is
-
Reno7
senior tag
válasz schawo #109615 üzenetére
Néztem őt, de ppi-ben nem túl acélos. Egy 4K-s monitoron mennyivel lenne csúnyább mondjuk egy játék WQHD-ben mint egy WQHD-s monitoron natívban azonos képtálónál? Elvben nem kéne hogy csúnyább legyen nem?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- LG 27MR400 Monitor
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest