Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
Emag Black friday-en találtam:
[link]
LG 25UM58-P 38 ezer forintért
(Máshol 45 környékén van)Megéri váltani erre egy BenQ 2420HDBL-ről? Nem lesz túl kicsi hozzá?
Egy inch-el nagyobb, viszont azt látom olyan magas mint egy 19" monitor. Nem lesz túl kicsi érzete?
Videószerkesztésre, Játékra mindenképp használnám.
Illetve igen sokat irodai felhasználásra napi 8 órát (ezen dolgoznék is)
Youtube: Knobber
-
Knobber
aktív tag
válasz AxBattler #84174 üzenetére
Igen, csak azok már nagyon kívül esnek az árkeretben. 50 ezer alatt keresek bőven monitort, 29 colosak pedig egyértelműen mindenhol eddig 60 környékén vannak még BF keretein belül is :/ Próbálok keresni a neten ilyen összehasonlító videókat 24" regular és 25" ultrawide között, de eddig nem nagyon találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Knobber
aktív tag
válasz AxBattler #84176 üzenetére
Megrendeltem a 25"-est végül, aztán láttam egyik boltban kirakva és tényleg kicsi. Óriási szerencsém lett, mert Emag elrontotta a számlázási és a szállítási címet (a kettő elegyéből csináltak egy harmadik címet) és így végül nem tudták kézbesíteni a csomagot.
Úgyhogy most újra monitor nézegetés előtt vagyok.
Jelenleg BenQ G2420HDBL-em van, és váltanék 21:9-es képarányra.
Amúgy látom csak az LG gyárt az olcsóbb kategóriában 2560x1080-as monitorokat?
Még a VGA párosítás kérdéses mellé, most egy R7 265 van, és Nvidia-t vennék, viszont ezek az LG 21:9-ek meg köztudottan Freesync-es monitorok. AMD oldalon viszont egy RX570-es is 90 ezer majdnem. RX560 meg félek nem annyira hajtaná ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- 7000 napja regisztráltam
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép