Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Üdv Mindenkinek !
Olyan kérdésem lenne hogy elkövettem azt a "hibát" hogy nVidia 1070 vga-t vettem. Régi 24" 1080p monitorom haldoklik és kellene a helyére gyorsan vmi. ( hátha pénteken lesz vmi jó kis akció )
Munka, kevés film, játék. Amire gondoltam az egy 27" 1440p vmi márkásabb darab. ( asus, acer, dell )A fő kérdésem az lenne hogy érdemes lehet e vennem egy free-sync monitor a g-sync-es kártyához, vagy kész bukta és csak idő és pénz pazarlás. A g-sync felára sajnos elég tetemes, pláne az IPS kategóriában.
Köszi a választ, segítséget.
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
SOS kellene vennem vmi monitor mert tönkre ment az előző, mivel gtx1070 van a gépemben így (lehet) hogy jobban járnék egy G-Sync darabbal hosszabb távon, az előző is majd 10 évig bírta,
a kiszemelt típusok :
Acer Predator XB271HUbmiprz - 60 hó
AOC AG271QG - Gaming line - 36 hó
ASUS PG279Q ROG SWIFT - 36 hó
ezek kb 10e forinton belül vannak, vagyis árban mindegy melyik, gari is elég sok mindre
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/7d01487e
itt van mind összehasonlítva de itt sincs számos különbség
vagyis ami érdekelne akinek van bármelyik hogy milyen a hétköznapokban, van e vmi baja vele, hiba,
melyik az amelyik jobban melegszik, felhősödik a sarkokban, pixel hiba, stb,
köszönöm
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Tegnap sikerult megvennem az Acer monitort, koszi mindenkinek a segitseget.
1 kerdesem lenne: ha leteszem alvo modba a win10 a kijelzon vmi szinek villognak, mint amikor pixel hibat keresunk. Ezt hol lehet kikapcsolni?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest