Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Elolvastam a téma összefoglalót, de gyakorlatlan monitor vásárlóként csak jobban összezavarodtam, mint előtte voltam...
Ezért bocsánat, de kérdezek. Milyen monitort vegyek?- Elsősorban munkára kellene, laptop mellé második kijelzőnek. A munka programfejlesztés, ami önmagában nem indokol FullHD-nál magasabb felbontást, de nyilván nem probléma a több pixel...
- Legalább 24", legfeljebb 27" méretben gondolkodom. Kicsi a lakás, nagyobbat nem tudok elhelyezni benne, kisebben viszont nem kényelmes programsorokat böngészni. A kicsi lakás miatt sokat kell majd fel-le pakolnom, így a súlya is lehetőleg minél kisebb legyen.
- Képarányban 16:10 vagy 16:9 szükséges, ultrawide kizárt.
- HDMI bemenete legyen.
- A keret nincs kőbe vésve, de 40-50k HUF-nál többet nem nagyon szeretnék adni érte és csak hivatalos forgalmazótól, számlával, garanciával szeretnék vásárolni.
Az elvárásom mindössze ennyi. A munkán kívül legfeljebb filmeket nézek, esetleg néha egy kis Mass Effect, de ez utóbbiak nem elsődlegesek, bár egy mai átlag monitor nyilván megbirkózik ezzel is.
Köszönöm a türelmet! Várom a javaslatokat.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- NASCAR
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest