Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacibacsi

addikt

Sziasztok!

Elolvastam a téma összefoglalót, de gyakorlatlan monitor vásárlóként csak jobban összezavarodtam, mint előtte voltam... :B
    Ezért bocsánat, de kérdezek. Milyen monitort vegyek?

- Elsősorban munkára kellene, laptop mellé második kijelzőnek. A munka programfejlesztés, ami önmagában nem indokol FullHD-nál magasabb felbontást, de nyilván nem probléma a több pixel...

- Legalább 24", legfeljebb 27" méretben gondolkodom. Kicsi a lakás, nagyobbat nem tudok elhelyezni benne, kisebben viszont nem kényelmes programsorokat böngészni. A kicsi lakás miatt sokat kell majd fel-le pakolnom, így a súlya is lehetőleg minél kisebb legyen.

- Képarányban 16:10 vagy 16:9 szükséges, ultrawide kizárt.

- HDMI bemenete legyen.

- A keret nincs kőbe vésve, de 40-50k HUF-nál többet nem nagyon szeretnék adni érte és csak hivatalos forgalmazótól, számlával, garanciával szeretnék vásárolni.

Az elvárásom mindössze ennyi. A munkán kívül legfeljebb filmeket nézek, esetleg néha egy kis Mass Effect, de ez utóbbiak nem elsődlegesek, bár egy mai átlag monitor nyilván megbirkózik ezzel is.

Köszönöm a türelmet! Várom a javaslatokat.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák