Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz old_artist #4777 üzenetére
Szeva Old Artist!
Rég láttalak. Régen sokat beszélgettünk itt a fórumon, nem tudom, emlékszel-e még rám. Mindegy. Látom, az EIZO még mindíg kedvenced, nade annyiért...?
Megnéztem már a honlapot és megláttam, hogy két különböző van. Hát... Szánalom, hogy ennyi pénzért ad a Dell IPS paneles monitort. Először azt hittem, hogy a többiek másra értik az IPS-t, de amikor megláttam... Mi a fenét gondoltak a Dellesek? Mi jól járunk, de ez azért durva. A többi gyártóval mi lesz? Esélyük nincs egy ilyen olcsó IPS panelessel szemben. Aki ért hozzá, hülye lesz megvenni a TN-eseket. Ez hihetetlen jó vétel, haver holnap rendeli is.
Kicsit megfájdult a szívem, hogy neki milyen jó kis monitorja lesz, az én E228WFPmel szemben, de épp most mutattam neki ezen a 720p-s, 8 gigás Avatart és mindketten csak néztünk, hogy milyen eszméletlen jó képe van még ennek a régi, TN panelesnek. Azért így ez egy kicsit enyhített a bánatomon.Köszönöm mindenkinek az infót!
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Alienware 500hz
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest