Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz sztivo #133728 üzenetére
Már értem! Köszönöm
27” felé hajlok én is, sokat számít a 3”.Eddig az LG-t használtuk, bár továbbra is marad, de a programokat nem ezen jelenítjük meg.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Bocsi, még itt időzök. Beüzemeltük 4 év után a “régi” LG-t. Annyira meglepő, vagy megnyugtató, mindegy is, hogy nincs blooming, tökéletes a bevilágítás. Azon filóztam, hogy lehet célszerűbb LG mellett voksolni?
LG 27GR75Q
Amit a kollégának ajánlottál, jó választás lehet grafikai munkához, 3D tervezéshez? Ár/értekben jónak tűnik. Egy dolog, “csak” 300 cd/m2 a max fényerő.[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Megvettem a DELL S2722DC-t.
Problémám, hogy 1440i-t tud a monitor, erre is van beállítva a felbontás, de valamiert olyan mintha elmosódott lenne a kép “blurred”. Ha 125%-ra növelem a tartalmat, akkor viszont tű éles. De szeretném 100%-on tartani. Ennek mi lehet az oka? Nem tudok rájönni…
Nézési távolság kb 1 m
Fotóztam, sajnos kamerán keresztül nem szembetűnő.Találkozott már valaki hasonlóval? Köszönöm, ha segítetek
Új hozzászólás Aktív témák
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest