Új hozzászólás Aktív témák

  • OgreImre

    senior tag

    válasz donald_boy #83521 üzenetére

    Ha teheted akkor állj el a vásárlástól.
    Egy 970P SPVA után egy átlagon felüli glow-al rendelkező (akár EIZO) IPS nem fogja elnyerni a tetszésedet. A bevilágítás mentes kijelzőket pedig feláldozták a vékony keret marketing bullshit oltárán...(tudom tudom ha egymás mellé rakjuk őket bla bla)
    Én anno a 970P-ről egy Dell U2711-re váltottam, nagyon komoly minőségi monitor volt WQHD felbontással, de az IPS glowt nem vette be a gyomrom és néhány hónap múlva vissza váltottam egy Dell U2709W SPVA-ra, igaz ez csak FHD+. Most ennek keresem az utódját, de még nem találtam meg. (VA, 4K, 32" sok sok Hz). Volt egy próbálkozásom egy Dell U3014-el, de sajnos az is egy nagyon erős glow-al rendelkező példány volt, 30"-on 70-80cm-ről nagyon zavaró volt.
    Azt javaslom hogy keressél VA paneles monitort, vagy olyan helyen vásárolj ahol tudsz "válogatni" az IPS-ek között glow tekintetében. Általában ajánlott ASUS PB248Q, vagy használtban egy régi EIZO FLEXSCAN S2433.

    [ Szerkesztve ]

    "And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke

Új hozzászólás Aktív témák