Új hozzászólás Aktív témák

  • Hexaa

    aktív tag

    válasz Piftuka #57465 üzenetére

    1. Szerintem is szubjektív. DELL-nél nincs hiba anyag minőséggel/összeszereltséggel, stabilitással. Ez persze a HP-ra is igaz. Összességében azt írtam, hogy egy kategória a két monitor és én a design miatt DELL -t ajánlanám. HP sem spórolt ezen a szinten. "külcsínt" illetően a képek többet mondanak mint amit írhatnék.
    2. Nincs. Általában 48 órán belül kiszállással cserélik mindkettőt. DELL-nél ha kidobod a dobozt akkor mindenképp jegyezd fel a doboz oldalán lévő "ordert". Nincs rajta a monitoron, de kérhetik gariztatásnál.
    3. A "nagyjából egy kategória" és az, hogy "én a design miatt" szerintem nem arra utal, hogy kijelentettem, hogy a DELL jobb. A minimális különbségek miatt legjobb ha a élőben teszteled a két monitort. Állvány miatt nem kell aggódnod. A jó panel mellé mindkét monitor minőségi elektronikát kapott. Nem tudnék belekötni a HP-ba és nem is volt célom.
    4.Ebben az árkategóriában nincs ajánlott Eizo vagy NEC. 200-tól kezdődnek az említésre méltó prémium monitorok, de azokat már más felhasználásra szánták mint P2314H-t vagy a HP-t. Mindkét gyártó erős már rég monitor vonalon. Nekem is HP2475W nagy kedvencem volt. Azt pl. jobbnak tartottam az akkori alternatíva DELL U2410-nél.

    http://www.monitorguru.hu/

Új hozzászólás Aktív témák