Új hozzászólás Aktív témák

  • Hexaa

    aktív tag

    válasz Wiz Khalifa #56260 üzenetére

    Nem véletlen. Ha VA panellal szerelt monitorok lennének az ajánlottak akkor egy másik gyártó termékei lennének a banneren és azokat javasolnánk/értékesítenénk. Saját magunkkal szúrnánk ki ha gyengébb monitorokat preferálnánk. Persze vannak akik nem tudnak kompromisszumot kötni az IPS panel hátrányaival. Nekik természetes VA a befutó (kb. 10-ből 1-2 felhasználó), de ebbe a témába nem érdemes belemenni sokadszorra. Igazából a kérdés az, hogy miért árulnánk a gyengébb VA-t, mikor 10-ből 9 embert az IPS győzőtt meg. Valami új marketing stratégia? :) "áruljuk a gyengébbet, mert az könyebben eladható" :F A Va paneles monitort gyártó cég biztos szeretne minket, viszont hamar leírnánk magunkat.
    americanidiot:
    Teljesen megértelek, de pont te vagy a "10-ből 1-2". Nem érdemes általanosítanod. Szerintem maradjunk annyiban, hogy döntse el a vásárló, hogy kinek mi tetszik. Vannak erre üzletek ahol ezt megtehetik.
    Ha nem elég hiteles számotokra a fórum akkor érdemes itt nézelődni. Nincsenek bannerek, reklámok, csak profi tesztek. IPS és VA paneles monitor tesztek arányban megfelelnek a 10-ből 1-2 -nek. Nem véletlenül..

    http://www.monitorguru.hu/

Új hozzászólás Aktív témák