Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SRII

    őstag

    válasz deja vu #47364 üzenetére

    up elcsúszott az üzenet! :R

    KAMELOT
    Akárhogy is, meg kell érteni ,hogy nem mindenkinek van annyi pénze amennyi neked, meg kell érteni ,hogy hiába írod azt ami neked jó vagy számodra megfelelő, ha másiknak épp más az igényküszöbe, hisz nem vagyunk egyformák.
    Az meg végkép nem értem mi köze a monitor vásárláshoz a gépalkatrészeknek, általában azt faggatod a felhasználóktól,mikor megírja mire van szüksége, és azt sem értem ha valaki ír, hogy 80k a keret te egyből 120 kategóriát akarsz erőltetni mindenkire, nem értem a meglátásod.
    Igen persze a drága a jó meg a minél nagyobb felbontás, értem én DE a pénztárca a mérvadó, sőt az sem helytálló ,hogy nem meny bulizni azt ott a pénz ötlet, mivel sokan nem buliznak és így sincs keretük, tehát ha segíteni nem tudsz akkor legalább nem mondj irreálisan nagy értékű monitorokat, és ne vetítsd ki a te igényed anyagi állapotod másokra!
    Én örülök neki ,hogy ilyen jó fej vagy, de ha konkrét segítséget nem tudsz nyújtani, a megadott adatok alapján ,akkor ne keserítsd el az embereket 120k 140k monitorokkal.
    Igen monitor 140K felett, V700 mindenkinek, és a 3d monitor nem kell senkinek (kijelented), és irigylem a pozitív hozásállásod, mivel ha 70k van monitorra akkor lesz 120k is! Hát nem !
    Elnézésed kérném, nem személyeskedés, nem harag vezérel, csak sok topikban olvasom, látom a felfogásod mellyel nincs probléma (ha mindenkinek sok pénze lenne) csak néha olyan érzésem van az írásaiddal kapcsolatosan mikor segítségnyújtás, tanács lenne az elsődleges, és ilyenkor néha be be írnák pár sort.

    [ Szerkesztve ]

    Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Új hozzászólás Aktív témák