Új hozzászólás Aktív témák

  • djyuri

    őstag

    Üdv

    Kifolyt a szemem,annyit olvasgattam vissza,ahogy a piros villogó figyelmeztető felirat is kéri,de igazán konkrét döntést nem találtam,hogy valaki egy rendes visszajelzést (ami pozitív volt) vissza írt volna arról,hogy "megvettem XYZ000 TV-t és mellétettem a XZMK012 monitorom mellé és jobbnak találtam (vagy ugyanolyannak) a TV-t internet,játék,film felhasználásra."

    Álomba ringatom talán magam,hogy olyan TV,amin olvasható marad internetre minden és a játék is élvezetes az még mindig 300ezres kategória felett van? A fő gondot ott látom,hogy ha valaki TV-t vett,akkor 3-4 méterről nézi,míg a monitort 05-1 méterről. De azt nem találtam,hogy ugyanígy 1 méterről melyik TV alkalmas erre.
    Én is 27-32" -ba gondolkodok,mert 80cm-re van a fejem a monitortól és az a méret,amivel megelégednék és még a videókártyám is kibírná. (jelenleg egy LG L1917S-t használok 1280*1024-be 75hz)
    (Átrendezve a környezetem el tudok távolodni 1,1-1,2 méterre,de ennyi a plafon)
    Próbaképpen felhoztam húgom újdonsült plazma tv-jét és döbbenet ocsmány volt a kép 80 centiről,de ezt tudni is,hogy 42"-nál túl közel vagyok...viszont elvittem 3 méterre és ott meg nem tudtam elolvasni se 720p-be se 1080p-be. Szélesvásznú monitort nem akarok,mert hiába veszek 2-4 collal nagyobbat...az összképhatás még szinte romlik is. Mondjuk 100ezres kategóriába monitor vagy 150ezres kategóriága TV van-e véletlen kész tény,típus,hogy mit használhatnék?

    köszönöm

    tisztelettel.: Gábor

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák