Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz Isual #43035 üzenetére

    Köszönöm a gyors és f@sza választ.
    AxBattler: neked is.

    Jó, hogy megkérdeztem, mert most pörög az agyam, hogy mit is csináljak. :D Felvetődtek kérdések.

    Isual:
    az U2414H-t kilövöm, mert túl drága a méretéhez képest.
    A magasságállításból asszem tudok engedni. Viszont nem értem, hogy miért kell d-sub-on használnom az egyik monitort ha 27-est veszek? Léteznek átalakítók.
    A kávából sem nagyon akarok engedni.

    És lenne még kérdésem.
    Megoldható-e az, hogy megtartom a jelenlegi monitoromat (U2713HM) és veszek a két oldalára két kisebbet, 21-24 méretben vagy akár amit AxBattler ajánlott? Ezt egyébként megkérdeztem az azonnali kérdések topikban is, és az a problémám, hogy ezeknek a monitoroknak a pixelmérete/távolsága különböző, szóval ugye elképzelhető, hogy beállítom a jó felbontást, de a szélső monitorokon (tegyük fel vmi szimpla 24-es) nagyobb lesz ugyanaz a tárgy, mint a középsőn (esetemben pl. az autó belseje egy szimulátorban), mert nagyobbak a pixelek.

    Ezt úgy vettem észre, hogy pókerezés közben áthúztam a középső monitorról az egyik pókerasztalt a kiegészítő monitoromra (nemrég adtam el az U2410-emet) és azon nagyobb volt ugyanaz a pókerasztal (persze más volt a felbontás).

    Vagy hülyességet beszélek? Fel tudsz világosítani?

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák