Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz Luck Dragon #129784 üzenetére

köszi a választ. mert mindenképp szerettem volna kipróbálni a high refresh rate világát. ez megvolt és ezek után ragaszkodnék is hozzá, mert bejött. viszont ahogy írtam is, nem nagyon találok csak IPS vonalon ilyen monitorokat. 250k alatt mindenképp meg szeretném úszni. XG27AQ is a listán van továbbra is, de a külső táp nálam nagy mínusz. még néztem a MAG274QRF-QD típusát, de ez is külső tápos és a QC-t még az átlagosnál is nagyobb szórásra írják, nincs kedvem elállogatni folyamatosan.

#129785, sztivo
    igen, olvastam közben a hozzászólásaid köszi! bár redditen ez kevesebbszer jött szembe, de mindenképp faktor. ezt maximum elállással lehet kigurulni, garis cserénél lehet, hogy ki se jön... kiborít, hogy ez a fast fashion production ontja az ipari szemetet, ilyen ársávban is, nem lehet hosszútávra vásárolni. az összes kinézett típusról találni valamit.

#129786, maxpayne
    ezt már csak szerkesztés után láttam, nagyon köszönöm a tapasztalataid! nem gondoltam volna, hogy lesz itt ennyire átfogó, elég specifikus volt a kérdés. ez alapján megerősíted az aggályaim, ami miatt az XG27AQ kikötött a listámon. lehet, hogy elengedem a külső táp nyűgömet és erre probálok rá. 240Hz nem kritikus, 144Hz is bőven elég, így a PG279QM nem éri meg nekem a felárat.
    az OLED vonalon egyetértek, arra szerettem volna várni, de olvasva a pixel layout gondokat, még pár évet adok neki, hogy egyáltalán ki tudja-e gurulni ezt a Windows, én is elég sokat olvasok gépnél.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák