Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Továbbra is érdekelne, hogy itthon lehet e IIyama G-Master monitort kapni a gyári 30 nap pixelgaranciával és vagy AOC AG szériás monitort a gyári 4 év(!) pixelgaranciával bárhol hivatalosan?
Továbbá érdekelne pár ár anomália. Utoljára ami kibökte a szememet, az az Acer Nitro VX340CKP, ami a róla szóló tesztekben 450 dolláros monitor. Itthon közel 700 euro az ára, spanyoloknak valami 695. De a franciáknál meg 499 euro. Malájziában meg 410 euro. Erősen rémlik, hogy ugyan ez volt a Xiaomi "olcsó gamer monitorával" is.
De miért?[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Skyhunter
őstag
Zöld ufós boltban ma kezdődik az AW3418 uccsó 50 db értékesítése. 210k. Ennyiért van nála jobb alternatíva 34 collon, ips-ben?
Tudom, hogy 3 éves technika, de ennyi pénzért ajándék. -
Skyhunter
őstag
válasz Skyhunter #110302 üzenetére
Egyet lecsaptam, a héten megjön, kíváncsi vagyok rá. 70%-ban játék, azon belül 90% World of Warcraft fog futni rajta. A 2070 egyelőre elég lesz hozzá, azután meglátjuk 1 hét múlva milyen árral merik az arcunkba tolni az Ampere szériát. Sokat gondolkodtam én is egy "ultimate" monyón, egész pontosan az LG CX48-on. Fantasztikus videók vannak fent a ytyúbon, félelmetesek a színek és a fekete mélysége, bár ezzel nem mondok újat az itt jelenlévő fórumtársaknak. A mozgás egy kicsit furcsa, nem tökéletes, de a többi kárpótolna. Egyelőre nincs ára (szerintem min. 400k lesz idehaza, ezért a különbözetet inkább VGA fejlsztésre fordítom), valamint a 48 coll nagyon közel lenne nekem. (65-80cm-ről nézem jelenleg). Várni kell, 2-3 év, és csak lesz OLED paneles 30-35 colos uw készülék. Addig elhajtom ezt a Dell-t.
-
Amerigo57
őstag
válasz Skyhunter #110302 üzenetére
A Dell Alienware AW3418DW Monitor 210 K , bóven megér.
A vásárlói vélemények is jók róla ,
Link:
Link:
és a teszt eredményei is jók.
Link:"All in all, the Dell Alienware AW3418DW is one of the rare 34″ 3440×1440 100Hz models with an IPS panel, which might not have as deep blacks as the VA-panel variants but it handles motion notably better.
In addition to its 120Hz overclockable refresh rate, NVIDIA G-SYNC, and the plethora of gaming features, it provides an immaculate performance while the large curved screen with outstanding colors ensures an immersive viewing experience."[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
[Erre] valaki?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Leslie878
csendes tag
Sziasztok! 32:9-es monitor vásárláson gondolkodom 49-és mėretben. Most IPS monitorom van ami teljesen jó és nem zavarja a szememet. Elōtte egy VA paneles vettem volna, de 3 nap múlva visszavittem, mert nem bírta a szemem, (előtte is IPS volt) azt hittem a panel miatt lehetett, mert az IPS semmi gond nincs! De ezek szerint a PWM zavarhat engem is, ezért kėrnėk tőletek 49-es PWM mentes 49 es kijelző tippeket! Előre is köszönöm!
-
Amerigo57
őstag
válasz Perillustris #110306 üzenetére
Perilustris .
A Dell Alienware AW3418DW vagy LG 34GN850-B monitor.Az LG 34GN850-B monitornak jobbak a tesztjei ,
Link:
Link:
és a vásárlói értékelései is.
Link:
Ha anyagi lehetőséged megengedi , inkább LG 34GN850-B monitor válaszd.De... , arra kel figyelni , hogy 30 col felett , gyakoriak a pixelhibás gamer monitorok ,
szinte minden gyártmányban.[ Szerkesztve ]
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Ideiglenesen egy [olcsó, használt] monitort néztem ki. Single játékokhoz szerintetek megfelel? Anno [ilyet] használtam, az általam linkelt Acer és a Samsung között, mekkora különbség lehet? -
Krisz0418
őstag
Nos, nálam egy aoc c24g1-et váltott (va, 144hz). IPS-t akartam mindenképpen és 2k-t. Kalibrálva kértem a monitort( ASUS VG27AQ). Ügye ez 2k,ips, 165hz, hdr. Fényévekkel szebb, élesebb mint az aoc-om volt. Most mentem egy CSGO meccset teszt képpen, semmi zavaró nem volt. 165hz-re volt belőve, adaptivsync on, és ELMB is on volt. A monitornak kerete nem nagyon van, szép cucc. Nehéz az egész, van benne anyag. Már most imádom!
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Krisz0418
őstag
Division 2-vel próbáltam az előbb, számomra tükör sima ha leesik az fps. 80-100fps-em van. Úgy változik a HZ ahány fps-em van. Nincs képtörés, nincs szanaszét csúszva a kép meg semmi. HDR pedig számomra pozitiv csalódás, legalábbis div2-ben.
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
stigma
addikt
SZiasztok.
Ismerösöm keres monitor, átlag felahsználásra, netezésre, kb mondhatjuk irodai célra.
A monitorhoz vagy laptopot vagy asztali gép lesz kötve, ez még eldöntés alatt.
Újat szeretne venni, max 40k-ig. Átlag felhasznlásban napi pár órát menne max vagy lehet még annyit sem.
- Alap csatlakozók közül bármelyik jó (d-sub,DVI,HDMI,Displayport) , nem kötelező mindegyik.
- Garancia minimum 2 év legyen rá
- 23-24"-os monitorokat néztem neki.Én az alábbiakat ajánlottam neki, lehetőleg minnél több garanciával:
- ASUS VA249HE | FullHD | W-LED | 75Hz ~35k
- AOC 24B1H | FullHD | VA | 60Hz ~35k
- BENQ GW2475H | FullHD | W-LED | 60Hz ~35k
- ACER SA230ABI | FullHD | W-LED | 60Hz ~33k (2 év gari)
- BENQ GW2480 | FullHD | IPS | 60Hz ~36-8kEzek körül melyik lenne ideális erre a célra?
Esetleg ha van más monitor nyugodtan ajánlhattok 2-3 verziót ami özül választ az ember.Segítséget előre is köszi.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
félisten
válasz Rengete #110313 üzenetére
Az általad keresett monitort, több helyen is.
Van ahol a 230k HUF ár mellett 2 év garit adnak rá az EDigis 1 évvel szemben."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
boost
addikt
Sziasztok, ha esetleg valaki keresne a BENQ EL2870U monitorra, itt egy kis beszámoló:
250€-ért vettem Bécsben, ez egy 28" 4K monitor. TN paneles, és mivel FullHD IPS-t cseréltem le, azért ez elég nagy érvágás. Minden olyan kicsit gyenge szinu. nem olyan határozottak a szinek mint IPS-nél. De ez technológiai kérdés, nem monitorspecifikus.
Különben teljesen oké, PS4 alatt HDMI-n keresztül 4K 60fps tudok játszani. Rendelkezik HDR móddal is, de lényegében a hátttérvilágítás nem lesz erősebb, a tesztek szerint is kb nincs különbség. 2 HDMI van rajt és egy DisplayPort. Van benne Freesync támogatás, HDMI-n is. Tehát pl egy XBox One X ki is tudja használni. De persze PC is.
Nálam egy Surface Pro hajtja, amit csukva használok, tehát ez az egyetlen kijelzo, valamint egy PS4 Pro van rákötve.
[ Szerkesztve ]
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a LG 32GK650F-B típusról? Most elég jelentős kedvezménnyel kapható.
Főként általános célokra lenne használva, munka (nem grafikai), kevés játék, nagyon ritkán film.no brain, no problem
-
kem001
tag
Sziasztok.
Esetleg erről a monitorról tud valaki véleményt mondani?
Tudom nem IPS-es, mint az LG amit kinéztem, de ez legalább nagyobb méretű már. -
zonusz
aktív tag
32” éretben melyik monitort ajánlanátok Dell UP3216Q, Benq PD3220U. A paramétereket nagyjából ismerem, rengeteg review-t megnéztem, inkább a meghibásodási hajlam, illetve a szerviz érdekelne. Most egy 27” Dell U2713H van használatban, egyszer hibásodott meg, vitték, hozták a másikat, nagyon korrekt volt. Szeretném nagyobbra cserélni. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali
27", IPS, 100-144Hz, 1440p monitort keresek. Viszont árban egész nagy skálán mozognak. Kérdésem, hogy valaki tudna-e segíteni honnan lehet tájékozódni, hogy merre induljon el az ember. Hol mit kap a pénzéért melyik miért jó vagy éppen olcsó esetleg drága? Persze lehet teszteket olvasni, de azt jobb lenne csak a végefelé amikor már pár típusra szűkült a választék.
Korábban kérdeztem már itt, de sajnos nem jött válasz[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz zonusz #110323 üzenetére
Egyből azt mondanám, hogy Dell. Dell monitorom volt/van, imádtam mindet. És bár lehet, hogy ez a Benq jó, a kettő közül Dell.
(Benq és AOC nálam élből kiesik, így számomra a kérdés így hangzott, hogy a Dell vagy a Dell )
De majd akiknek van tapasztalata ezekkel a konkrét típusokkal, majd részletesebben megindokolják. -
Csandi
őstag
válasz zonusz #110327 üzenetére
Az 1 milliós FALD-os Asus ProArt monitor után ez a BenQ az ami tudja a ‘teljes csomagot’, bármilyen oldalról is közelíted nem találsz benne hibát, tudásban és featureökben, de ha sok reviewt néztél akkor nem állok neki kifejteni A “BenQ élből nem” dolgot nem értem, ilyen kategóriában abszolút vezető márka, nem egy grafikus vagy grafikával foglalkozó ismerősöm rájuk esküszik, és ez a modell most a top darabjuk.
Mindemellett, én is Dell monitort fogok venni, de más célra más modellt, jelen esetben egyértelmű választás a BenQ szerintem
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz Krisz0418 #110329 üzenetére
Ige közben megnéztem nem tűnik rossznak. Bár én legtöbbször rossz árték arányúnak tartom az Asus termékeit. Ez nem sokkal drágább, de jobbnak tűnik agari is több.
Acer PredtorOFF: ez az összefoglaló nem túl idejét múlt már?
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Van már tapasztalat az LG 27GN850-el? Ez elvileg a GL850 újabb változata, viszont USB hub már nincs benne az elődjével szemben.
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Véleményeteket kérném. Melyik most a legjobb a piacon. 27 vagy 32 " , IPS, 100+hz (gondolom 75 és 144 között nincs opcio 16:9-eseknél). És ha sync akkor freesync legyen AMD-m van. A legjobb panellel ellátott típus és az ár érték bajnok is érdekelne. Az Acerek szimpik az 5év gari miatt.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Komplikato
veterán
válasz Komplikato #110301 üzenetére
"Továbbá érdekelne pár ár anomália. Utoljára ami kibökte a szememet, az az Acer Nitro VX340CKP, ami a róla szóló tesztekben 450 dolláros monitor. Itthon közel 700 euro az ára, spanyoloknak valami 695. De a franciáknál meg 499 euro. Malájziában meg 410 euro. Erősen rémlik, hogy ugyan ez volt a Xiaomi "olcsó gamer monitorával" is."
Közben találtam new yorki fotós boltot, ahol kemény 399 USD és vagy 339.39 Euro a monitor, nyilván ez áfával és szállítással SEM lesz 700 euro , de gariztatási probléma miatt szóba sem jöhetne."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
titán
válasz Komplikato #110334 üzenetére
Itthon 570 euró az ára, egyáltalán nem 700.
A 339 euró áfástól máris 430. Vámolás: 20 euró, marad tehát 110 usd (+áfa) a szállításra, ami nagyon nem fér bele.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok. Nem tudom h jo helyre irok-e, de tegnap vettem egy uj monitort AOC 34" . Az a problemam h neha el megy a kep egy par masodperce elsotetul a monitor aztan visszajon jatekok kozben. A windowsban nem csinalja. Az elozo monitorral nem volt ilyen problema. Vkinek van otlete?
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Solesz84
aktív tag
válasz Bossp #110337 üzenetére
Nekem Nvidia kartyam van. Az elozo monitorom is AOC volt Freesync 2 ugyanugy 144Hz de az 4ms input lagja volt ennek 1ms. Azt masik DP kabellel hasznaltam ezt az ujat azzal dugtam ossze ami volt a dobozaban de majd kicserelem a kabelt megnezem azzal is csinalja-e?
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Max 50k-ig milyen monitort érdemes venni?
AMD-s vga-m van, max méret 24col legyen
Van ennyiért FreeSync - és IPS paneles moncsi?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Dark KillerX #110340 üzenetére
Acer Nitro VG240Ybmiix
BenQ EW2480
LG 24MK600M-B[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Solesz84
aktív tag
válasz schawo #110339 üzenetére
Elvileg 30-144Hz a tartomanya. 30 ala nem szokott menni de megnezem majd azt a progit koszi!
-
Solesz84
aktív tag
válasz schawo #110343 üzenetére
Rendben megprobalom. Koszi
-
félisten
válasz Vagany #110346 üzenetére
1, 50k HUF volt a határ, ehhez tartottam magam; ha variálni akarsz, akkor dobj össze neki egy saját ajánlót.
2, Nem én kértem, ne nekem linkelgesd, légy szíves!
3, eMAG-tól nem vásárolok, nem ajánlom, nem fejtem ki."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz Franklin #110349 üzenetére
Ninja szerint igen, Panda.
Ettől függetlenül 55k HUF-ért jó árban lenne, máshol 70k HUF körül adják... bár abban az árkategóriában inkább az Acer Nitro VG240YP-t venném, 5 év garival.
Ha nagyon ráfeküdnék a gémre, akkor még inkább Asus VG259Q!(#110348) Vagany
Mindenki onnan vesz/ajánl, ahonnan akar. eMAG-tól - én - nem akarok.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest