Új hozzászólás Aktív témák

  • korren

    aktív tag

    Sziasztok!

    Végre elszántam magam némi pénzkidobásra monitor terén, ahogy már jóval korábban leszűkítettem, 2 versenyző maradt csak a ringben.

    Kérlek segítsetek dönteni! :R

    Tulajdonképpen egy 32" IPS QHD 75 Hz panelt (AOC) kell váltania, a collhoz és felbontáshoz ragaszkodom, már nem adnám lejjebb, viszont a frissítésben előre lépnék, ami 144 Hz.

    A történethez hozzátartozik, hogy tulajdonosa voltam kb. 3 napig egy [Asus ROG Strix XG32VQR] monitornak, amit azért adtam el, mert 3 db karccal jutottam hozzá, jóval olcsóbban a bolti ár alatt, azonban zavart a tudat, hogy karcos...
    Szuper képe volt, bár az első curved monitorom és mondjuk szörnyű volt látni, hogy a böngésző ablaka "hajlik" :W ... De gondolom szokható...

    Ezt a kettőt néztem, az LG előnye csupán a sík kijelző számomra, amúgy a szememben "egykutya".
    A Samsung nagy előnye pedig, hogy 129 ezer Ft-ért tudok hozzájutni, novi új, "csak" felbontott.

    [LG 32GK850F-B]

    [Samsung L32HG70]

    Nektek ismerős mindkét monitor, én vakon vagyok.
    Az Asus-t azért nem venném meg (újra), mert a 200 e Ft-os ár nonszensz.... A panel fizikai tulajdonságai pedig papíron kísértetiesen egybe esnek a Samsung-éval, ami ugye kevesebb mint 130 e Ft.

    Ja, még nézegettem itt HwAprón egy használt kb. 3 éves [LG34UC79G] monitort 100 ezerért, de attól tartok, hogy a UW-FHD felbontás 34"-ra nem lenne olyan szép, mint a QHD 32"-on.
    De ezzel kapcsolatban is meghallgatlak benneteket.

    Köszi a segítséget!

    :R

    [ Szerkesztve ]

    -I like the misery. -I like this world!

Új hozzászólás Aktív témák