Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz sztomi89 #16940 üzenetére

    Én Arena-t használok már Június óta. Sok zenemobilom volt már...többek között van az Arena mellett egy SE W910i-m is másodlagos telefonként használva.
    Telefonálásra, zenehallgatásra, szerintem túlzások nélkül nagyon nincs jobb telefon az Arena-nál a piacon még 100-120k körül se! Filmnézés az szubjektív. Nagyon szép a képe, de konvertálni kell mert csak mp4-et játszik 720x480 felbontásban. DivX-et is viszi de jóval kissebb felbontásban. Én 1h alatt konvertálok át egy BluRay filmet 1500Kbit/s bitrátával ami pengeéles képet eredményez az Arena-n. A mérete egy filmnek 1,5-2Gb.
    Ha ez a konvertálgatósdi megfelel, akkor nem is kérdés melyiket vedd. Az LG fémházas, karcálló kijelzővel, nagyon jól szól kihangosítva (van mély is), fülessel meg talán a jelenlegi összes modell között a legjobb, kapacitív a kijelzője amit kellemesebb nyomkodni érzésem szerint mint egy Samsung által használt rezisztív kijelzőt, amit nem érinteni kell hanem nyomni. A két telefon között ott van a szakadék hogy az egyik Symbian (nyilt OP rendszer), a másik S-Class UI (zárt OP rendszer). Akinek fontos a navigáció, és egyéb telepíthető progik az vegye az Omnia HD-t. Aki megvan ezek nélkül is, az jobban jár egy Arena-val amiből pont 2db-ot tud venni 1db I8910 HD árából, és ez nagyon nem mindegy. ;)

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák