Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz rígel #65010 üzenetére

    Lehet hülyének tetetni magunkat, csak felesleges.

    True. Az elviekben mastermind klímaszerelők azért vannak ebbe a telepítés és takarítás sztoriba is behúzva nem kis lecsóért közbe iktatva, hogy megfelelő helyről, profi módon kerüljenek fel a cuccok, megfelelően legyenek üzemeltetve és ehhez kell az ő szaktudásuk ugye. (majd kibuggyant írás közben belőlem a nevetés, tisztelet a kivételeknek ezúton is)

    Mivel a garis igényemmel pont ahhoz kell forduljak, aki amúgy fel is tette, így lehet a disztri azt mondja, hogy bolond vagy édesfiam, miért így és úgy, de azt nem nekem fogja mondani, hanem a telepítőnek. Innentől kezdve meg érdekli a túróst, hogy mi mibe ér meg fagy szét és esik darabokra. Ő volt az az idióta, aki felrakta így, holott pontosan tudta milyen gépet és hova tesz fel, akkor fizeti zsebből.

    Én is feltettem kérdéseimet a tisztelt több évtizedes tapsztalattal bíró vezérnek, hogy ez így jó lesz-e. Azt mondta igen. Ha télen befagy a csőbe a víz, vagy törik a lapát, akkor fizeted. Ha nem, kapsz pert.
    Ja igen, jönniük kell negyedjére is, most már közösen fogjuk megtanulni a vízmérték használatát, nagyon romi lesz hátulról ölelgetni egymást kabátban 3 méteren, de hát ez van ;]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák