Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
Déli fekvésre, 7M-es kötési távolságra 4KW tól felfelé milyen hűtő-fűtő klímát érdemes venni,
sinclair márkát ajánlott a szerelő, oylan szöveggel, hogy ez 5-8 évet elmegy..
hát elmegy ős is oda ahova gondolom ha ez igaz
Beépítés ideje ősszel lenne, megvárjuk, hogy lemenjen ez az idióta szezon.
Még annyi, hogy a lejtés problémás, így szivattyús megoldás lenne, de ha tömődik akkor eláztatja a falat reggelre...
Hőségben elérte a lakás előtti aszfalt a 60 fokot így nagy hatásfokra nem számolok.
A cél, hosszú ideig probléma mentesen, működjön, mert idős hölgy fogja használni. Sac/kb 15-20 év.A segítséget előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
félisten
válasz bilimbalam #47150 üzenetére
hát persze
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Nagya21
addikt
HAli!
Ő úgy hallja, mert lehet a daikin halkabb, de olyan frekin megy ami zavaró neki.
Erre nem gondoltál???
Üdv Nagya
UI: meg lehet télleg halkabb a G-tech, mivel csendesített kivitel.
De hogy a mokuskereke szerelhetőbb mint a Daikin Sensiráé az biztos.Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
félisten
válasz Nagya21 #47205 üzenetére
Hülyeség ez a bizonyítási kényszer. Számszerű mérések vannak. Ő úgy hallja. Hát persze, újra csak ezt tudom írni neked is, főleg hogy neked minden halk.
A hangerő nem így működik ezt már leírtuk neked feljebb.
Az hogy neked halk és alszol egy vonat mellett is nem azt jelenti hogy ez halk. Mérhető számokról beszélünk. A gyári megadott adatok alapján a Sensira halkabb. Ahhoz hogy valami "sokkal halkabb" legyen még logaritmikus összevetésben is legalább 2-3 decibel kimérve. ő ezt írja hogy sokkal halkabb. Ezek szerint kimérte letesztelte és a Gree által megadott adatok pesszimnisták és tévesek, mert valójában halkabb a gép.
Én műszaki beállítottságú vagyok.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Nagya21
addikt
HAli!
Naszóva Hogyasszongya!!
Én is müszaki beállítottságu vagyok, és ráadásul zajjal-rezgéssel foglalkozom idestova 25 éve (villamos gépek rezgésmérésével, spectrumok analizálásával foglalkozom, és villamos gépszerelő az alap szakmám), és lehet télleg halk a G-tech.
A Pulse-m a macskafülü lányom szerint is halk ( ő pedig minde c@rt meghall).
Üdv Nagya
UI: sztem halgass meg egy G-tech-et, és utána mondj vmit.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
félisten
válasz Nagya21 #47207 üzenetére
szerintem próbáld értelmezni mit írtam és azt, hogy mit jelent az ,hogy "sokkal halkabb" Főleg ha ezzel foglalkozol.
A Gtech halk nem vitatom, mert nem tudom. Az hogy sokkal halkabb azt még a gyári adatok alapján is( jogosan) kétségbe vonom.[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz Tamás9x #47203 üzenetére
Szóval, az igazság az, hogy èn már 4. éve fűtök klímával, az egyik egy 5,3-as.
Az nem való alváshoz, pihenésre, beszélgetésre, stb. Nem a hangja miatt, hanem a lègáramlat miatt.
Nekem tökéletes, mert sem a konyhába, sem a szobákba “ nem kavar be”. Csak a megfelelő hőfokot adja.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Jenne
őstag
Nem vagyok klímás szaki, de hasonló vonalon dolgoztam sokáig.
Nagyban befolyásolja a hangosságot (maradjunk ennél a kifejezésnél, így érthetőbb) azaz a ventilátor motor/mókuskerék zajosságát (is) nagyban befolyásolja a felhasznált anyagok minősége, és az összeszerelés minősége is.
A kínai gyártók a klímáikban, és szinte mindegyikük ilyen, még mindig a hagyományos un. AC motorokat használják/alkalmazzák, a modernebb, sokkal jobb egyenáramú ventilátorok helyett. Ez persze a beltéri egység zajosságában már jelentkezik is, mert a hagyományos AC motoroknál van egy állandó ún. gerjesztési zaj. Ez a gerjesztési zaj jelenség főként a kis fordulatszámon jelentkezik, amikor éppen pont az kellene, hogy csendes legyen. Ez a gerjesztési zaj a minőségi klímáknál (japán/koreai...)nem fordul elő.
Tovább még. A zajosság további okozója lehet a ventilátor lapátoknál a nem megfelelő méret és lapátszögek kialakítása. (nem elég lekoppintani valamelyik nevesebb gyártóét...és aztán gyártani ahogy éppen sikerül)Nagyon fontos és sok tervezés, mérés előzi meg a beltéri készülék házban kialakítani légsebesség optimális mértékét. A beltéri készülékház mérete és az abban áramló levegő sebessége meghatározó a zaj szempontjából és a jól megtervezett légsebesség a levegő be és kilépési pontok megfelelő kialakítása is az áramlási szempontjából. Na ezt a légsebesség mértékét már ritkábban szokták a kínai gépeken feltüntetni.
Arany igazság: egy nagyobb átmérőjű lapát lassabban forogva is kisebb zajt kelt, mint egy kisebb lapát, aminek gyorsabban kell forognia, ugyanazon levegő mennyiség szállításához. Fontos még a légszállítás mértéke is. Egy ventilátor csendes, ha alig forog de kérdés, hogy mekkora teljesítményt tud leadni ilyen alacsony fordulaton. A minőségi készülékek megfelelő légszállítása még alacsony ventilátor fokozat mellett is kielégítő, de ezt az olcsóbb gépeknek nem sikerül. Az ilyen olcsóbbaknál gyártóknak csak az a fontos, minél kisebb számot írhasson a zajérték mellé a katalógusban és elhiggye a vevő. (vélhetően ezért volt nekem fülre csendesebb a kettő 7-8 éves LG mint az új, 1-2 éves Gree meg Fisher ami szintén már évek óta Gree gyártás, de esett is a minősége sajnos, nagyon hullámzó lett)
Kínában a Midea 2011-ben létrehozott egy központi klíma részegység gyárat, szinte mindegyik kínai klímagyártó már onnan kapja a részegységeket, ezért nagy különbségek nem igazán vannak és ne is keressünk köztük. Azok a klímagyártók, akik csak megveszik a különböző alkatrészeket/részegységeket és egy készülékbe építik, abból sosem lesz olyan minőségű és ezáltal megfelelően halk, és időt álló klíma, mint azoké a gyártóké, akik mögött komoly tervezés és szakértelem van. De sajnos ennek igen csak ára van. A csendes klíma és főleg hosszútávon tartós klíma drága.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Angel2014
addikt
válasz bilimbalam #47150 üzenetére
Ennek a daikinnak 19 db a betérije.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
zsolt008
tag
klíma és fűtéscső között van valami szükséges minimális távolság?
-
Dr. Romano
veterán
Van egy 5 éves midea klímánk lassan lejár a garija. 1-2 hónapja random időközönként a kültéri egységnek ilyen hangja lesz ami elég hangos (este be is hallatszódik). Nem mindig csinálja az a baj, így amikor kijönnek majd megnézni persze hogy nem lesz hangja :/
Ráadásul hetente kb. egyszer be se lehet kapcsolni mert E1 hibával leáll. Áramtalanítás után viszont jó. Nem tudom a kettő összefügg e, de korábban ezek nem voltak.A zaja a telepítő cég szerint "csak szokásos klíma zaj". Ami érdekes mert azelőtt nem volt még ilyen hangja.
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Angel2014
addikt
válasz herdsman12 #47213 üzenetére
Igen!
Na most itt topikban sokan a Daikin FTXF35A / RXF35A választják ez milyen és miben különbözik a C verziótól?
Amúgy beszéltem 2 klíma szerelővel és azt mondja egy belépő szintű mitsubishi klíma 1000 jobb mint ezek a Daikinok.
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz Dr. Romano #47214 üzenetére
Ez a felvett videó így nem sokat ér.
Azt kellene felvenni, pl hogy bent bekapcsolod leviszed a hőfokot akár még egy hőmérőt is rakhatsz elé, hogy milyen hideg levegőt fúj, majd a kinti egység hangját felvenni, majd mellé vágni, hogy milyen az mikor egyre többször zajos.
A hibakód esetén ugyan így!
Erre okosodjanak majd...
[link] [link]
Lejára gari utána majd megpusztul akármikor és mondanak rá egy olyan szerelési árat, hogy doblatod le, csak addig elhúzzák. -
rmihaly
tag
Azért vicces, hogy a csatlakozó kábelt meg a szigetelt multiméter szondát szigetelt kesztyűvel kezeli, aztán a vezetékek rögzítésénél meg simán kézzel piszkálja a berendezést.
Itt elfelejtették kiírni/mondani, hogy húzd ki a konnektorból, várjál legalább 5-10percet aztán piszkáld a vezetékeket... -
Dictator^
veterán
Legyen mondjuk 250-280 körül
Szóval a 200 feletti opciókat meghallgatnámTetőtérre ki milyen klímát ajánlana? Az egész tetőtér egy tér, nincs fal, stb. kb. 40-45 m2 lehet.
Irgalmatlan meleg van (átlag 30-35 fok), két fa nyilászáró, illetve 3 (már műanyagkeretes, 3 rétegű üveggel ellátott tetőablak).
A tetőablak szintje alatt, jó 1,5 méteren aboszlút nincs szigetelés (kiette a nyest) a kőzetgyapotot.. Még nem lett pótolva.
Télen az ellenkezője, úgyhogy jó lenne ha fűteni is tudna. Legalábbis nem magában, mert radiátorok vannak fent, úgyhogy kiegészítő fűtés lenne.[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
rmihaly
tag
válasz Dr. Romano #47214 üzenetére
Szerintem csutkán megy a kompresszor attól lehet ilyen magas hangja. Nézd meg fogyasztásmérővel.
Ahogy előbb írták lehet kommunikációs hiba a beltéri kültéri között így nem tudja mennyire vegye vissza magát.
Én találtam több más hibát is erre a hibakódra, de mivel nem írtad hogy mi a klíma típusa így az E1 bármi is lehet. -
rmihaly
tag
válasz Dictator^ #47197 üzenetére
Vegyél egy olcsóbbat és csináld meg a szigetelést! Ez a jó kombó.
A hiányzó szigetelés miatt kb 1-1,5kW-al nagyobb klímát kell venned mintha meglenne a szigetelés.
Ez az 1-1,5kW kb 22C különbség (külső-belső) esetén mindig fennál.
Télen ennél is nagyobb lehet a különbség tehát ennyivel több hőt kell bevinned és ráadásul hőhíd miatt penész megjelenésével is számolni kell.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz rmihaly #47220 üzenetére
Tetőtér alapból gáz ilyen szempontból.
A tetőtér szerintem anélkül is meglesz csinálva, csak jelenleg időhiány miatt csúszik.
Modell viszont azóta sem volt ajánlva.Alalpból több hő kell maga a gázfütéssel is.. ez csak rásegít. Az egész tetőtérre meg nem szeretnék már költeni (nagyobb összeget).
[ Szerkesztve ]
-
-
Miklósbácsi
tag
válasz Angel2014 #47215 üzenetére
Itt értelmesen felsorolják a különböző típusokat és a tapasztalatokat. Azt látom, hogy a Mitsubishi és a Daikin holtversenyben vannak nagyjából a megbízhatóságot tekintve. De mindketten egyaránt az élen járnak.
Nálunk otthon 3 éve üzemel egy FTXF35A. Kifogástalanul és csendesen. Már akkor is voltak nagyhangú, magukat klímásnak nevező alakok, akik a leggyengébb kínaira próbáltak mindenkit rábeszélni. Vagy bedőlt az ember a szövegüknek, vagy sem. Ezért is érdemes itt sokat olvasni !
Üdv.https://www.budaklima.hu/2021-legjobban-ajanlott-klimai.html
-
rmihaly
tag
válasz Dictator^ #47221 üzenetére
Model azért nem volt mert nem tudható hogy a tetőtered mi miatt ilyen meleg.
Alapban 50W/m² hőigénnyel számolva is elég lenne egy 2,5-ös klíma.
Mivel tetőtér és jön fel a meleg alsó részről is így inkább 4-5kW-os egységben gondolkoznék.
Ha időben bekapcsolod és folyamatosan megy akkor nem kell nagy teljesítményben gondolkozni - akár a kisebb gépek 2,5-3,5kW is megfelelők.
Úgyis visszaszabályoz, ha meg meleg van akkor felpörög.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Angel2014 #47215 üzenetére
FTXF35A vs. FTXF35C ugye?
Nem sok különbséget látok, szerintem a C széria finomhangolás lehet
Fűtésben 4,4kW van a C-re megadva maximum míg az A 4,8kW (3,5kW-os példányt néztem)
Mintha egy hangyafasznyit a C hatékonyabban fűtene de tizedeken tér csak elSzerintem bátran vehető a C verzió is
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Angel2014
addikt
válasz TeeJay #47227 üzenetére
Ezen a 3-an gondolkodom én is vagy a C vagy az A vagy a Gree comfort. De beeshet a mitsubishi is.
És a C árban is jó most 228 ezer.. 30-ért barakatom és kész..mondjuk azt nem találom a C -be hogy venti üzemmód van e benne mint az A ban. .
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Angel2014 #47228 üzenetére
Hogyne lenne
Auto mód, párátlanítás, hűtés, fűtés és ventilátor mód
Ventilátor sebesség pedig : éjszakai mód leghalkabb majd - 1-2-3-4-5- majd powerful mód ami az 5-ös ventilátortól is gyorsabb és van még auto mód is amikor magának állítjaÉjszakai módban vígan alszok mellette pedig minden zajra meg fényre felkelek
igaz a visszajelző LED kicsit erős de házi módon toltam rá 10réteg szigszalagot levágva és így már nem zavar mégis látom kukk sötétben is mi a helyzet
Bátran veheted mindegy hogy 35A vagy B vagy C lényeg hogy FTXF[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
rmihaly
tag
Nem írta hogy vastartályból van a tetőtér... Nekem a 3,5kW bőven elég az 50m2-hez.
Írtam én is hogy kb 4-5kW-ban gondolkoznék, de ha a büdzsé szűk akkor a 2,5-ös is jó lehet (úgyse fog nagyobbat venni, mert nincs rá keret)
Ismerősöm tetőteres 80m²-e van és egy mezei mobilklímával hűvösen tudja tartani...
Persze neki nem hiányzik a szigetelése.
Miért ne lenne elég a 2,5kW akár folyamatos üzemben?
Téglaházba se kell a 3,5kW-os. Nekem kb 10 perc után a legnagyobb melegben is visszaszabályozott mert elérte a beállított hőmérsékletet. Nekem 38C-ban kb 1500W szükséges a 23C- tartásához. Ehhez számolsz még egy két hőforrást és kijön hogy 2000W elég...[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz rmihaly #47232 üzenetére
Panelban laktam a 10. emeleten már május elején volt 30 31 fok a szobában.
Jött délután az eső nyitottam az ablakot ajtót lement 25 fokra mikor vissza zártam visszament 30 31 fokra.
Szar a szigetelés a tetőt nem süti egész nap a nap nem tolja a meleget befelé az ablakok sem á dehogy.
Olyan mintha egy vastartály kellene lehűteni képletesen. -
rmihaly
tag
Értem. El is fogadom. Sajnos vannak olyan helyzetek mikor nagy gép kell, de vannak olyanok is hogy teljesen felesleges.
Új házak hőigénye minimális, így egy mezei 2kW os klíma is túlzásnak tűnik.
Nekem egy 100éves házam van, még nincs körbeszigetelve, így fűtési méretezésnél 65W/m²- al kell számolni. Új lakásoknál ez az érték 30W/m² alatti...[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz rmihaly #47232 üzenetére
Ha a panel egyszer bemelegszik akkor azt hűtheted 24/7-ben akkor sem fog kihűlni pláne ha körbe minden szomszédodnál kánikuka van mert nincs klímájuk
Nálam 24fokon még sosem állt le a kompresszor, mindegy milyen ventilátoron nyomtam mert a falak melegek hiába van szigetelve kívülről 10CM EPS-el az egész tömbMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
borix
őstag
válasz rmihaly #47234 üzenetére
A tetőt le kellene szigetelni az egy vagyon.
Vehet egy nagyobb teljesítményű klímát amivel letudja hűteni az egy (olcsóbb) megoldás, mert leszigetelni úgysem fogja.
Klímán is szarrágóskorni és felrakni egy alacsony teljesítményűt az bohóckodás nem egyéb.
Idén nem futja rá akkor majd megcsinálja jövőre de akkor csinálj meg normálisan.
A kisebb teljesítményű klímának is mire vállalják a felrakását lehet, hogy ott lesz a nyár vége...
Te meg adod alá a lovat és belemész a sufni tuningos szarságba, mert neked így van akkor biztos neki is jó lesz úgy![ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Mármint ventilátort? Egy "t" lemarad, ha már flegmázol, erre figyelj légyszíves.
#47226rmihaly: Alsó részen igazából hűvösebb van 3-4 fokkal. De természetesen "jön" fel, igazából itt az, hogy tetőtér (sátortető) és hát rohadtul tűz a nap, ezt szerintem normális helyzetben sem fogja jobban megfogni a "megfelelő" szigetelés sem ami most van.
Belmagasságom 210, úgyhogy lehet 40m2 alatt vagyok picivel.Akkor még egyszer egy normális 3,5kW-s bevállt klímát ami fűteni is tud, ajánlanátok?
(Nem fogom jövőre sem felrakni a nagyobbat, mert nem tervezek itt 5-10 évig élni)
[ Szerkesztve ]
-
waveson
tag
Gree G-tech (GWH12AEC) -ről valakinek esetleg spéci infói?
Milyen hűtésre,fűtésre? Illetve fogyasztás érdekelne, meddig tud visszaszabályozni stb.
A technikai adatai alapján egy igen ígéretes berendezés, youtubeon, google segítségével kb semmi ilyen információt nem sikerült fellelnem... :/ -
Dictator^
veterán
Nem tudom, azt nem döntöttem el.
A felszerelés ennek kb. a fele lesz, ismerős rakja 2-3 hét, csak baromi elfoglalt.
Ő amúgy Fujit és Daikint ajánlott. De gondolom minden szerelő megvan, amit preferál.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
-
elfelejtette
veterán
Egy kérdés a szakikhoz:
A Fujitsu a 3,5-ös klímáknál a fűtési teljesítmény táblázatot +15-től -15 fokig állandó 1,4-1,6 kW bejövő teljesítményre adja meg, a daikin viszont 1 kW-ról indul +10 fokban, -15 foknál pedig csak 0,6 kW-ot vesz fel és hasznosít?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
a_tesz
Korrektor
válasz kisbalazs83 #47239 üzenetére
Nem tudom, ki szerkesztette azt a táblázatot, de a VF kültérik szerelési kézikönyvében ez az ábra van fűtésre a HR35VF-hez. Csodálkoztam volna, hogy ennyire gyenge fűtésben, nekem jó tapasztalataim vannak vele.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
elfelejtette
veterán
válasz a_tesz #47245 üzenetére
Pont erről beszélek, -10 fokban, pont amikor kellene miért nem vesz fel annyit, mint +10 fokban...
Daikin tulajoknál mennyit vesz fel -10 fok alatt fűtésben?[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
mgoogyi
senior tag
válasz elfelejtette #47246 üzenetére
HR35VF euroventes adatok:
https://www.eurovent-certification.com/en/catalog/program/certificate/participant/model/show/6276057
Bivalent Point
Tbiv
-10 °C
COP @ Tbiv
2.60
Ph TBiv
2.40 kW -
elfelejtette
veterán
válasz mgoogyi #47247 üzenetére
Ez nagyjából egyezik is a lenti táblázattal. Az eurovent mérésnél -7 fokra még kb. 730W az input power, bár a bivalens hőfokon már 930.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Angel2014
addikt
Na megrendeltem ezt : 250 000 3 méter szereléssel ,plussz méter 6100/ áfa. Agusztus 9 kor kötik be.
Felhívtam őket és azt mondta husszírányba szokták tenni , mondom azt hogy a függöny mögé elküldtem egy képet nekik.
Még egy kérdés ha jobb oldalra tetetem milyen magasságba rakjam? 260 cm magas a szoba.
[ Szerkesztve ]
-
laca500
aktív tag
válasz fekete.puma #47178 üzenetére
Azt vesszük észre, mikor milyen kedve van, úgy működik!
Próbáltuk már 24-re, 25.re, 26-ra állítani, de vagy nem kapcsol illetve nem szabályoz normálisan le, vagy nem indul el a hűtés!
Pl.: tegnapelőtt be lett állítva 25-re. Órákon keresztül szuperül tartotta a 24,1 fokot, estefelé egyszer csak megemelte a beltéri fordulatát és 23,4-nél már én kapcsoltam ki! Aztán tegnap bekapcsolom, a beltéri elindult de nem hűtött csak a levegőt keringtette. kb. fél óra múlva megnéztem a kültérit, az el sem indult! (Gondolom azért mert a lakásban csak 24,9 fok volt, ő meg 25-re volt beállítva!) Levettem a beállítást 24-re, még akkor sem indult, majd 23-ra. Na itt végre elkezdett hűteni! Vissza állítottam 25-re és ugyan úgy hűtött tovább, bár a hőfok még mindig 24,8 fok volt! Szóval egyszer jó neki a 25-ös beállítás, egyszer meg nem!
Nem tudom, mindegy, majd megpróbáljuk kitapasztalni+Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest