Új hozzászólás Aktív témák

  • rígel

    őstag

    válasz b. #43930 üzenetére

    Eddig annyi, hogy a beltéri brutál halk, legkisebb fokozatban gyakorlatilag nem lehet hallani, csak érezni az áramlatot ha az útjába állok, max fokozaton sem elviselhetetlen. Este kipróbálgatom, belövöm a wifit.
    Igazából majd éles használatban lesznek használható gyakorlati tapasztalatok, mert most se hűteni, se fűteni nem kell.
    Inkább első benyomások: Ennyi pénzért nem tejfölösdoboz vastagságú műanyag házat várna az ember. Igaz hogy ez nem látszik felszerelt állapotban, de nem sugall magas minőséget. Azzal együtt hogy a beltéri elég könnyű, nincs meg a "benne van az anyag" feeling.
    Maga a matt műanyag borítás ránézésre sem sugallja, hogy ez nem egy 200 ezres klíma. Egyszerű, kissé bumfordi forma (szerintem a "régi" Perferánál azért jóval szebb) , olcsó műanyag. Remélhetőleg a belbecs rendben van, nem szeretnék rezonanciát, kattogást, recsegést, zajt, ezért is esett erre a választás, nem egy jóval szebb, olcsóbb Panára. Remélem nem bánom meg.

    tboy72:
    őszintén, fogalmam sincs hogy van-e benne fűtőszál, ennek hol tudok utánanézni? Mert a kivitelező azt mondta hogy nem fog megfagyni a kifolyó víz, télen, de hát mi mást is mondana, mint amit hallani akarok. Ha nincs, akkor mit lehet csinálni?

Új hozzászólás Aktív témák