Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklósbácsi

    csendes tag

    válasz Chaser #32440 üzenetére

    Gondosan elolvastam a leírásodat. Jól összeállított és jól érthető kisebb "irodalmi mű", amelyik összefoglalja szagokkal kapcsolatos tapasztalatokat. Gratulálok !

    Aki még csak tervezi klíma beszerzését, ne ijedjen meg. A gépek legnagyobb része nem okoz "illatokkal" kapcsolatos gondokat. Viszont ha ritkán is, de előfordul. Ott aztán lehetőleg gyorsan meg kell oldani a problémát. Ebben próbál segíteni a fentebb idézett írás.

    A családomban üzemelő kettő Daikin klíma egyáltalán nem termel szagokat születése óta. De nagyon jó, ha tisztában vagyunk ezzel a kellemetlen problémával.

    Ha jól látom, a problémádat a Sanytolos kezelés és a pangó kondenzvíz keletkezési helyének a megszüntetése oldotta meg. Kérlek, néha jelezd az ídő múlásával, beválr -e a Sanytol ? Ennek több fajtája is létezik a textilfertőtlenítőtől az ecettartalmú fürdőszobai tisztítószerig. Melyiket használtad ? Felmerült bennem az is, hogy az ecet vagy az ecetsav tartalmú egyéb tisztítószerek nem okoznak korróziót a beltéri fémrészein ?

Új hozzászólás Aktív témák