Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz oxox #22830 üzenetére

    vegyédajkint ;] csak a dajkin ad erőt és mindent lebíró akaratot :P

    viccen kívül szerintem először tekintsd át a kínálatot pár nevesebb klímás cégnél, hogy lásd most mi van egyáltalán forgalomban, webshopokban, itt-ott-amott lehetnek több generációra visszamenő modellek is. érdemes abból választani ami azért nem túl régi modell. 1-2 év nem para.

    fogsz találni (ha a japánok érdekelnek) daikint, mitsubishit, toshibát, fujit, panát is talán, lesz egy képed arról, hogy milyenek vannak és milyen árfekvésben. innen, már leszűrve mondjuk 5-6 modellre könnyebben fogunk tudni véleményt mondani bár igazából sok különbség a szintek között nem nagyon van, itt már játszhat a szimpátia meg persze ha van itt tulaj akkor a személyes beszámolója az adott modellről.

    tehát az első kérdés az kellene legyen, hogy melyik klímásokat érdemes megnézni: én a pannonklímától vettem tavaly klímát, aki mással szereltetett itt pest/vecsés közelében majd ad inputot és tudsz válogatni.

    szerk: a broadlink az valami univerzális wifis infrás távirányító, azért nem teljes értékű helyettesítője egy gyári modulnak de megteszi. a KM-hez sokan adtak alapból wifi modult én is kaptam anno. egyébként az egy jó modell, ha kifogsz belőle érdemes lecsapni rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák