Új hozzászólás Aktív témák

  • windy

    tag

    válasz Kekmen #20030 üzenetére

    Az, hogy egy kereskedő miért ajánl egy - még egy teljesen avatatlan számára is nyilvánvalóan nem oda illő - klímaberendezést, annak legfőbb oka lehet, hogy raktáron ragadt berendezést szeretne elsütni.

    Mint említettem, jelenleg a Daikin berendezések mélyen nyomott áron kaphatók a cégeknél. Ennek az az oka, hogy a Daikin Magyarország nem szabályozza a készülékek netes árait, így a webáruházak olyan alacsony szintre tolták le azt, hogy mostmár gyakorlatilag nem éri meg ennyiért eladni. Saját ostoba csapdájukba estek, mert a nagy eladási hajsza miatt letolt ár jelenleg pont az akadályozója az értékesítésnek. Ezért kénytelenek most hazudozni az ügyfeleknek, és annak érdekében, hogy az eladott terméken tényleges haszon realizálódjon, lebeszélni az érdeklődőt a Daikinról idióta indokokkal. Mideát, vagy ami még rosszabb "RCool"-t ajánlani Daikin helyett.....teljesen alávaló dolog. Az, hogy miért nem ajánl inkább Fujitsut, vagy Mitsubishit? Mert azoknak az ára normál piaci árak, csak éppen nem a 150 ezer forintos kategória, és fosik, hogy elszalad a vevő, ha meghallja az árat. Ezért inkább megpróbálja rátukmálni a noname cuccot, hogy megkeresse a kis harmincezrét a gépen.

    Én azt gondolom, hogy aki minőségi gépet akar venni, az előtt most, hogy a Daikinok ára ennyire lent van, ez a legjobb lehetőség. Nem szabad elhinni, hogy bármelyik kínai noname ugyanazt a szintet képviseli, mert ez nem igaz.

Új hozzászólás Aktív témák