Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Sziasztok!

    Kéne nekem egy klímás aki készüléket is árul egy pofon egyszerű munkára Pest megye, Dunakeszi-re.
    Szüleim nappalijába szeretnék betetetni egyet. A kül- és a beltéri egység pont egymással szemben lenne egy 40cm-es fal két oldalán, a kültéri gyakorlatilag az erkélyen állva derékmagasságban lesz felszerelve, tehát még egy létra sem kell, szóval tényleg pofon egyszerű beépítéssel, gyakorlatilag át kell fúrni a falat és összeszerelni a csövet.
    Nem kell, hogy fűtsön is, egy lényeg van, hogy a beltéri egység legyen esztétikus amennyire lehet és ne szálljunk el az árral.
    A padlótól alig 1 méter magasan lesz a beltéri is, szóval egyáltalán nem ideális helyen, de pont az a lényeg, hogy ne fújjon rájuk, mert idősek, szóval ízületi és egyéb gondjaik vannak és mivel a szoba közepén van keresztben a kanapé, így pont a hátuk mögé fújna ahogy tévéznek és kis szerencsével nem fájdulna tőle meg semmijük. Nem kell nagy teljesítményű!
    Egy belépő kategória bőven elég, de tényleg. Nekem egy szerintetek bizonyára "gagyi" 50k-s Daewoo Nano Silver van, talán 2,4kW-os ha jól emlékszem és már egy ilyen is bőven sok lenne nekik, viszont ez elég bumszli (igaz már pár éves, manapság biztos jobbak vannak), bevésetni meg nem akarják a beltérit, szóval ha van olyan, aminek a beltérije keskenyebb és nem áll ki ennyire a falból akkor az jobb lenne, de szereléssel együtt 100k alatt gondolkodnék mindenképpen, mert tényleg csak arra kell, hogy nyáron abban az egy (kb. 30nm-es) szobában ne 28 fok legyen, hanem 23-24, hogy egy picit tudjanak hűsölni, de egy erős klímától már fájna mindenük, szóval nincs értelme.

    Ha netán olvasná valaki, akinek ajánlata is van azt szívesen fogadom privát üzenetben. :R

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák