Új hozzászólás Aktív témák

  • Pete55555

    addikt

    Na, belaktam a Z9 Neo-t.

    Szerelés könnyen ment, számomra ismeretlen érzés volt, hogy befér mind a két kezem a gépházba :D - eddig mATX házaim voltak.

    Kábeleket jól el lehet vezetni, éles, sorjás lemezekkel nem találkoztam. Sajnos egyelőre egy tartalák TFX táp került bele, mert ennek a kábele ért fel az EPS csatlakozóig. Itt rengeteg hely van egyébként, lazán el lehet vezetni a kábeleket.
    A WD 2,5" merevlemezt az egyik fiókba raktam, hangja sincs, a CM N200-ből kihallatszott, mikor felpörgött - bár: A ventiknek azért hallatszik a hangja, én szeretem ennél lassabbra venni őket, úgyhogy ez még megvalósításra vár, esetleg lecserélem őket, de nem zajosak, csak a szélhang hallatszik.

    A hűtés egy kicsit jobb, mint az N200-ban, ugyanaz a konfig 2-3 fokkal hűvösebb (CPU és GPU is) bár ugye itt 5 venti van nagyobb fordulaton, az N200-ban csak 2 volt és alig hallottam őket.

    A vételt nem bántam meg, a ház gyönyörű, szerelése gyerekjáték, és a hűtéssel sincs komoly gond, a felső 2 ventit leszabályzom majd valahogy, a hátsó 3 pines, így az egyszerűen megoldható, az első 2-t meg lehet cserélem 14 centisekre.

    Képek.

    ...Szeretem leracsniztatni...

Új hozzászólás Aktív témák