Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz KaakukK16 #24440 üzenetére

    A TT-nek is aránylag vannak jó házai, de az Element T és az A60 nem tartozik közéjük. Egyik 18 másik 20eFt és egyikben sincs kábel menedzsment, ráadásul az Element T oldstyle, szürke belsővel is rendelkezik, meg ha jól emléxem, Agemate-nek volt ilyen és vékony anyagból is van.

    Jim-Y amiket ajánlott, azok jó házak, válassz azok közül. Kérdés egyébként mire van szükséged, mi lesz a házban. Gamer erős VGA, vagy anélküli netező gép, mire kell?

    Shinobi: masszív erős ház, jól szellőztethető, 14-ért már van, de kell bele még 1-2 venti. HDD tartó része fapados, semmi gumírozás, SSD tartó sincs benne. Csak usb2.

    NZXT 210: aránylag stabil ház, minőségi, letisztult design. Fémszálas hatású előlappal. Csak USB2. Sima HDD blokk, ssd tartó szintén nincs. 1db venti alapban.

    Thermaltake VF-I: USB3 elöl, kicsit fejvakarós szerelés, érdekes kábel support. Stabil jól szellőztethető gémer ház. Spec SSD tartó, basic HDD tartó rész. 1db venti alapban.

    Fractal Design Core 3000: szerintem nagyon pöpec ház, vaskos, masszív, fém rácsos elöl. 2x3 db gumírozott HDD tartó, bármelyikbe SSD is tehető. Alapban 3 db venti. Potival szabályozható halkítható venti rendszer. Felső USB2-es és jack aljzatok, pwr gomb. Nem akadályozz a cd tartót. Parkettára kiváló.

    HAF912p, igen nagy szellőzési rendszerrel bíró top gémer ház. Alapban egy 20-as venti, de másik ekkora is tehető bele. Gyári SSD tartó. gumírozott HDD blokkra nem emléxem...

    (#24450) canniball : oldalról kocka:)
    ez akkor jó? Lian Li PC-V351B , 30k

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák