Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Illye #3293 üzenetére

    Hát 50k-ba még nem fér bele egy nagyon komoly rendszer 5.1-ből.
    Egy Genius 5005, 5050, 5100, 6000 vagy egy Logitech X530 vagy X540 ami szóbajöhet 5.1-ből, mindegyiknek megvan a maga tökéletlensége erről sokat olvashatsz az 5.1-es topikokban.
    Mellé pedig egy Asus Xonar DS például. Hiába veszel drágábbat, nem lesz sokkal szebb a hang, mert a hangszóró a szűk keresztmetszet. Persze szebb lesz, csak azt kell mérlegelni, hogy az a kis változás megéri-e a plusz ráfordított összeget. Vehetsz Xonar D1/DX-et vagy akár Creative kártyát is.

    REDeath: ha fejhallgatóra állítod akkor egy "erősített" jelet küld ami kritikán aluli akármilyen integráltról is legyen szó. Nem lehet csak úgy integrálni egy fejhallgatóerősítőt egy alaplapra, annak meglenne az ára. Szóval ne használd fejhallgatóként, sima sztereo kimenetre állítsd.
    Egyébként van külső erősítő fejhallgatókhoz, de a mostani fejhallgatód pl nem kíván különösebb erősítést és hangkártya nélkül értelme se lenne.
    Ha normális rendszert szeretnél erősítéssel mindennel, akkor kell venned egy hangkártyát vagy DAC-t, egy erősítőt és egy fejhallgatót. Ez így nem olcsó mulatság.
    Első körben mondjuk vennék egy fejhallgatót, ha még lehet kapni MM-ben 10k-ért HD485-öt akkor azzal nagyon jól jársz. Ráadásul van egy szép kis kiemelése basszusban.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák