Új hozzászólás Aktív témák

  • REDeath

    őstag

    sziasztok!

    most költöztem át egy asus t3 bareboneból vissza a "nagy" gépbe, amiben Realtek ALC883 chip van, a barebone alaplapjában pedig ADI AD 1988-B

    eddig fel se tűnt, de most (nincs pofám meg energiám "visszaköltözni t3-ba" : ) hogy a fejhallgatót bedugtam a realtekbe, elszomorodtam, hogy sokkal szarabbul szól mint a soundmax.
    ( szarabbul = mély hangok eltűntek kb. (emiatt sír a szám leginkább), soundmaxal még jutubról is élvezhetően szólt a zene pedig. megnéztem minden beállítást, media playerben srs wow effektekkel meg driverben eq-val próbáltam hasonlót összehozni, de egyszerűen sokkal jobb a soundmax bármit bárhogy állítgatok )

    Nem tudom valakinek volt-e a fent említettek közül bármelyikkel is tapasztalata, de ha igen, tudtok javasolni egy olyan hangkártyát, ami legalább úgy szól mint az ADI chip (legalább = van benne basszus!!) ? és mondjuk kijön pár ezerből hardveraprón.
    esetleg van olyan ami képes olyan szép basszust előcsalni mint mondjuk egy minihifi?

    win7 enterprise x64 , ha ez számít valamint ilyen fülesem van, tudom nem egy audiofil darab :D de a s.max-al tűrhető volt :U

    [ Szerkesztve ]

    Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Új hozzászólás Aktív témák