Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz snake1977 #23347 üzenetére

    A DG/DGX-szel semmi baj, ha olcsón, nem bolti árán, hanem a reális 5-6k körüli áron jutsz hozzá. A hangja nem nagy szám, de nem is rossz, valamint ez a talán egyetlen olcsó létére értelmes fejhallgatóerősítővel felszerelt belső hangkártya opció.

    Az SB E1 szerintem remek kis cucc (volt ilyenem kb. egy évig, E5-re léptem feljebb, nem a hang, hanem a plusz szolgáltatások miatt). Akkus, jó hangú, elég erős fejhallgatóerősítője van, akár mobil, tablet, laptop mellé hordozható használatra is tök jó. Most kb. 13-14k körül lehet kapni, volt ez kb. fél-egy éve olcsóbban is, 11k körüli áron.

    A belső X-Fi kártyákat én sem ismerem, a külső, USB-s X-Fi HD-re vadászni kell, de kis szerencsével azért 18k körül ki lehet fogni használtan. Amúgy meg is éri azt az árat, ilyenem is volt, ez családban továbbvándorolt, mert nem volt szívem eladni.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák