Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    válasz saen #23282 üzenetére

    Azzal a nagy bizonyossággal jöttem ide kérdezni hogy seperc alatt több Asus tulaj is elmondja a véleményét, jó és rossz tulajdonságait a kártyának. Sajnos egyetlen szó nem hangzott el a kártyáról ezért írnék le pár szót magam, azok számára akik esetleg szintén ilyet szeretnének beszerezni. Az árukeresőn nézegettem a kártyák között és azonnal belszerettem a képbe ahol a kártya mellett egy Control box is szerepelt. Tulajdonképp ez a box teljesen az előtérbe van helyezve, mintegy kiemelésként hogy ez ám a nem semmi, ilyen más kártyákhoz nincs. Mivel engem különösebben nem érdekel hogy milyen hangja van, az alaplapinál biztos jobb, és feltételezhetően az árának megfelelő szintet biztos hozza ami játékokhoz és igen ritkán filmekhez tökéletesen elegendő.
    Szóval ma este hazahoztam a dobozt és átadtam a fiamnak mint névnapi ajándékot. Kicsit gyanús volt hogy lehetne az a doboz nagyobb is, de elnyomtam magamban a nyugtalanságot és izgatottan bontottuk ki. Igen hamar kiderült hogy a meztelen hangkártyán a cd-n és pár oldalas irományokon kívül semmi más nincs benne. Magyar nyelvű kézikönyvet az Asus weblapjáról se lehet letölteni, marad az angol. Ott silabizálva az írottakat, képbe kerültünk hogy ez a kártyatipus 3 különböző formában kerül forgalomba.
    ASUS STRIX SOAR
    ASUS STRIX RAID PRO
    ASUS STRIX RAID DLX

    E három közül az elsőhöz, azaz a Strix Soar-hoz nem tartozik Control Box. Feltételezem simán együtt lehet élni vele enélkül is, de ez bennem hatalmas csalódás érzését adta. A kölönböző webáruházak felületén már nem szerepelt a képen a Control box, de ezen simán átsiklottam. Feltételezem 10-ből kilencen pont így tettek volna. Az árukereső képe teljesen megtévesztő. Ha ezt előbb tudom minden további nélkül a Z-t választom. Próbáltam hirtelen rákeresni mibe kerül külön a box, de egyelőre az idegességtől semmit nem találtam, viszont beleolvastam az árukeresőn a PRO változat hozzászólásaihoz. Ettől meg egyenesen a hideg veríték futkároz a hátamon. Azonnal csomagoltam volna vissza és erről ennyit, de a fiam más fából van faragva, szerinte nem kell az a box és lehet hogy a negatív kommentek ellenére jó lesz ez a kártya. Hogy neki vagy nekem lesz igazam, majd az idő dönti el, de ezzel az írással szeretnék segíteni azoknak akik utánam jönnek.

Új hozzászólás Aktív témák