Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Dorien #14771 üzenetére

    Az utolsó válaszom az ilyen óvódás szintű revansokra, mely mögött, mint mindig nincs semmi.

    Ha most kezdenéd el és mindennap rendszereket, fejhallgatókat, hangkártyákat, (stúdió(hardvereket etc... tesztelgetnél, akkor sem érnéd el azt a szintet, amit mi több, mint 25 év alatt (hangban)"átment" a kezünk alatt.
    Nekem hiába írod ide, hogy AT fejhallgatód van, nem attól lesz az ember minőségi zenehallgató, egyébként én többek között a Sennheiser HD 800-at használom már évek óta, mert ez találtam a legtermészetesebb hangzásúnak a többi fejhallgató között, zeneszerkesztésre és stúdiómunkákra is.

    De visszatérve a te "gondodra', ezt pont nem kellett volna leírnod, ehhez teljesen felesleges volt ilyen fejhallgatót venni, ami megint azt bizonyítja, hogy egyszerűen nincs meg a füled hozzá, hogy reálisan kiértékelj egy zenei (hang)minőséget, hogy mihez mi dukál, mint ahogy a válaszaidban sincs semmilyen realitás. Úgy gondolod, hogy ezáltal minőségi hallgató lettél és kitisztultak a füleid? :N

    Ha valaki kérdez, akkor a legtöbbször ezt olvasni: vedd meg, mert az alaplapinál jobban fog szólni és apám ultragagyi hangszóróin is olyan minőségjavulást hallunk, hogy a minőségi audiophile gyártók akár rögtön eret vághatnának magunkon, mert a több évtizedes (százados) fejlesztésüket, neve nincs márkák xarrá gyalázzák.

    Ennyit tudsz kb a hardverekről, a hangokról, a természetességről és persze a minőségről. Kb semmit!
    Nyugodtan nyomathatod tovább ezt a magas szintű 'értékeléseket" és bárkit rávehetsz, hogy vegyen jobbat, akinek van füle hozzá legfeljebb anyázni fog, a többiek meg bebeszélik majd maguknak ugyanúgy, mint te is, hogy mostantól audiophile hallgató lettem pc szatelit "high end" termékeken!

    Részemről lezárva, én ezek után is, ahogy tudok reálisan le fogom írni, mit miért érdemes megvenni, vagy sem.
    A többit meg majd eldönti a kedves user. :K

Új hozzászólás Aktív témák