Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Fitzgerald #89871 üzenetére

    Igen, de ha valamivel tökéletesen meg vagyok elégedve, akkor eszembe sem jut lecserélni. :))i

    Claw gripekhez szerintem jobb forma az XM1r, de ha már váltasz, talán jobb lenne nem csak a burkolat kialakításán változtatni, hanem könnyebbet nézni.

    Ha minden áron variálni akarsz, akkor várd meg az Endgame Gear XM2w-t.

    Amúgy clawra a másik legjobb dizájn (a Logi G305-ön kívül, de az nehéz) imo a Cooler Master MM710 <---, és az sem egy drága cucc, plusz 53 gramm. Igen kontrollált érzetet ad, mert a púpja hátrébb van és a fara hátrafelé kiszélesedik, így jól felfekszik a tenyered tövére. Vagy az Xtrfy M42 azzal a tenyértámasszal, aminek a legmagasabb pontja a far irányába van eltolva.

    Esetleg Xtrfy MZ1; elég fullos pakk, és bár elsősorban fingertiphez tervezték, szerintem jobb clawhoz. Van már wireless verziója is. ~18 cm-es kézzel a Razer Orochi v2 sem feltétlen ördögtől való gondolat, safe shape-nek meg ott az ~58 grammos G-Wolves Hati HT-M Ace.

    Ergo vonalon a 48 grammos G-Wolves Skoll SK-S-t (Mini), az 55 grammos Pulsar Xlite V2 minit (wireless), a ~62 grammos ASUS ROG Kerist és az Xtrfy M4-et lehet érdemes megnézni, noha az utóbbi ugyanúgy 70 gramm, mint a Viper, szóval annyira talán mégse.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák