Új hozzászólás Aktív témák

  • tipuka

    addikt

    Sziasztok!

    Szeretnék egérajánlást kérni tőletek. Az összefoglalót napok óta nézegetem, egyenként minden egeret szemügyre véve, de egy ilyen "társat" nem akarok csak úgy elkapkodva venni. Annyit előjáróban, hogy személyen megfogdosni őket csak annyit tudok, amennyit a szegedi MM-ben kiraknak, mert BP. nekem messze lenne pl egy pixel-t meglátogatni, valószínűleg pár kimarad így a személyes megtekintésből. 5 egeret meg nem akarok venni, aztán majd elállni 14 napon belül, a futár sem ingyen van, meg szemétség is lenne. :D

    1. Mennyi a keret?
    ~ 26k Ft. maximum.
    2. Használtpiac, és / vagy eBay?
    ~ Külföldről is nekem teljesen jó, használt csak akkor, ha jóval olcsóbb, mint újonnan, az új lenne a cél
    3. Mire használnád az egeret?
    ~ Főleg FPS játékok (de nem csak az) , ( pl. CSGO, Rainbow 6 Siege, Paladins, DOOM, gta5) és böngészés
    4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
    ~ Első sorban fingertip, ha elfáradtak jó pár óra után az ujjaim, akkor palm -ra váltok. 1-2-2 -en fogom az egeret, Lapátkezem van, 20 centi feletti a tenyerem hossza (20,5cm tuti megvan), nem probléma egy nagy egér így.
    5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
    ~ A true sens játékonként változó, CSGO-ban 28-29cm/360°, míg a Rainbow 6 Siege-ben 7-8cm/360°, és 400cpi. Az egért úgy használtam, ahogy az "V.Segédlet az egér beállításához" pontban van megadva.
    6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
    11 évig használtam MS IMO 1.1-et, de elért a duplakikk. Nincs kivel megforrasztatnom egyelőre normálisan, így egy másikat vennék, később meg megforrasztatnám az MS egeret, ha találtam valakit, mert senkit nem ismerek. :D
    Az igény, ami nem is akkora: 5 gomb, 400-800-1600 dpi-n használhassam az egeret, minél szimmetrikusabb legyen, ne legyenek túl kemények a gombok.
    Ha valamit kihagytam, nem volt érthető, pótlom szívesen, köszönöm előre is a segítséget és, hogy elolvastál. :R

Új hozzászólás Aktív témák