Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    Azert a Logitech elegge ludas a dologban, egyre rovidebbek az egerei.

    Kivancsisagbol felsorakoztattam 13 evnyi MouseMan generaciot (*) libasorba, hogy a gorgoik tengelye egy vonalba essen:

    Jol latszik, hogy a 97-es MouseMan+ masfel centivel hosszabb hatrafele, mint a legujabb Performance MX. (11 cm vs 9.5 cm)

    Meg az is sokat szamit, hogy a MM+-on a huvelykujj helye alul volt, igy kenyelmesen elfert az eger tetejen 3 ujj, nem tolodott jobbra le az ember mancsa rola, mint ahogy a '02-es MX500/700 ota egyre jobban.

    Performance MX-en pl. jo fel centivel magasabban van a Mouse4/5 gomb, mint az MX Revo-n, igy meg jobban lelog oldalra az ember keze rola :W
    MX Revo-n egeralatettol 37mm-re van a Mouse4/5 kozti res, Perf MX-en 43mm-re :(

    Emiatt nem lehet rendesen megfogni az egeret, hogy egyszerre kenyelmesen elerd huvelykujjal a Mouse4/5-ot (bongeszesnel alap!), mutatoujjal a bal gombot es a gorgot, kozepsovel meg a jobb gombot, gyurus plusz mutatoujjat mar nincs hova tenni, elfogyott keresztben az eger.
    Raadasul beraktak a hasznalhatatlan kereso gombot a Mouse 4/5 ala, igy az ember huvelykujja akaratlanul is beleakad...

    Igy szamomra hasznalhatatlan a Performance MX.

    Vagy megveszi valaki, vagy atepitem a MouseMan hazaba.
    Utobbi esetben legalabb lesz egy tenyleg kenyelmes, modern egerem :DDD Bar a SmartShift elsporolasaert meg mindig zabos vagyok.

    *: nem teljes, '99-00-as iFeel MouseMan-om (kepen a vilagosabbik a tenyermasszirozo iFeel, sotetkek a vibrator nelkuli tesoja) mar nincs meg, '01-es Cordless MouseMan Optical-om (ennek a drotnelkuli tesoja) osszesen fel napig volt. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák