Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    válasz sirszevenap #29222 üzenetére

    Párszor már szóbakerült itt, hogy nem biztos hogy arra kéne ajánlási rendszert építeni, aki 2014-ben még kvékezik CRT monitoron... de ebből persze csak a hurrogás keletkezik minden alkalommal.
    Mindenesetre van itt bőven ember, aki más egérrel is elégedett, olyanokkal is, amiről az összefoglaló készítője max neten látott képet eddig... persze ezek a tapasztalatok sosem fognak bekerülni az útmutatóba, mert hiszen minden csak blaszfémia lehet, amiben nem 10 éves 400dpi-s szenzor van.

    A legtöbb embernek úgyis csak a személyes komfort, a kinézet, és az ár számít. Ők elégedettek lesznek a kapható egerek 90%-ával, ha már tetszik nekik, és jó a fogása. Ezeket az 1-2%-on belüli szenzoros nüanszokat meg úgysem veszik észre, csak itt van mesterségesen bolhából elefánt gyártva. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden egér jó, és minden egér megéri az árát, csak annyira kisarkítani sincs értelme a dolgokat, mint itt.

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák