Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz BigBlackDog #26841 üzenetére

    A téma összefoglalót, és a benne levő ajánlott egerek listáját érdemes átböngészni.

    A kérdéseidre válaszolva:
    1. Gigabyte felejtős, ASUS szintén (kivéve, amikor még Logitech egeret árultak ASUS bőrben, de ez manapság már nem jellemző), Cooler Masternek van pár használható egere (pl. Xornet), de azért óvatosnak kell lenni velük illetve nekem mostanság egész jó tapasztalataim voltak egy CM Storm Recon egérrel, mind teljesítmény, mind építési minőség terén

    2. Nincs olyan, hogy "túl öreg típus", a Logitech legjobb egerei elég régi típusok :) Az ajánlottak listájában található Logitecheket érdemes, mást nem (esetleg még G100s és G400s, ha sok a pénzed). Ha M705-ről váltanál, méretben talán az Mx518/G400 szériát érdemes nézni.

    3. Használt egér vásárlásánál figyelj arra, hogy nem duplakattosak-e a mikrokapcsolók, vagy nem hagynak-e ki, a görgő nem ugrik-e többet vagy ellenkező irányba lassú vagy gyors görgetésnél, illetve hogy a kábel nem kontakthibás-e (óvatosan mozgasd körbe - tipikusan a két végénél törik meg - használat közben). A legjobb az, ha megvételkor le tudsz ülni vele játszani pár percre, vagy kérj mindenképp próbagaranciát, megbízható eladó ettől nem zárkózhat el. És persze figyeld az eladó korábbi értékeléseit, hogy tudd, mire számíthatsz :)

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák