Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaffa 2843

    Ármester

    Hallott már valaki erről az erzékelőről?
    Ez van a most kézhez/szét- kapott (természetesen ingyé') Gigabyte M6880-ban. Gyors teszt után egy nagyon gyors szétszerelés következett, majd a felesleges súly (~15gramm) kiszedése után egy újabb ráncigálós teszt következett.
    Az eredményen kicsit meglepődtem. 400 és 800 CPI-n is elvégeztem a tesztet, mindkettőt 125Hz-en. Kiakasztani nem sikerült (értsd, hogy nem bolondult meg, nem remegett nagy sebességnél), viszont extrém nagy sebességnél minimális negatív accel-t produkált, viszont messze nem akkorát, mint amire számítottam.(Egy 30centis rántáson, olyan 1.5-1.7m/s-os sebességgel a végén kb 1cm-rel kellett többet mozdítani az egeren, hogy visszaérjek ugyanoda)
    A görgője érzésre "fél lágy", szóval azért lehet érezni a fokozatokat. Viszont az én darabom görgőhibás (nem érzékeli a görgetést), ezért ezt nem kell készpénznek venni.
    Az oldalgombok abszolut nincsenek útban, fogása is korrekt. A oldalakon lévő gumibetét biztos fogást biztosít. Az egyedüli hátránya, az a fényes felső felület és a nem túl hosszú, brutál merev kábel. Ami esetleg még felróható neki, az a nem középen elhelyezett érzékelő.

    Aki egy olcsó, kényelmes(tenyeres) egeret keres high/high-mid sens-re, annak akár opció is lehet ez az egér, amennyiben nem zavarja a rövidebb merev kábel. Irodai munkára pl teljesen jó lehet, a hüvelykujj támaszon jól pihentethető a kéz magányos ujja. A rejtett súlyozhatóság is remek opció... :DDD A görgő "alatt" egy DPI váltó gombot találunk, amivel 400-800-1600(ezen nem teszteltem) DPI közt navigálhatunk.
    Az egér LOD-ja viszonylag kicsi, kb 1.5mm lehet.

    Az egészet egy Puretrak Talent egérpadon végeztem.

    #### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Új hozzászólás Aktív témák