Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz nyunyu #17700 üzenetére

    "Exmelohelyen "boldogitottak" egy GM-M7000-rel, de az mar ranezesre osszeroppant, pedig meg ra se tettem a tenyeremet
    Miutan sajat penzbol lecsereltem MX Revora, egybol tudtam dolgozni is."

    Az ilyen aranyköpéseket kellene gyűjteni valahová és nem lenne gond, hogyan magyarázzuk el valakinek, aki ilyen színes szagos világítósat akar, hogy az nem jó.

    "Pontatlannak meg nem mondanam az MX Revo 1000dpi-s lezeret, siman megeszi reggelire a gagyibajt 800 (farokhosszabbitoval 800x2) dpis optikai egereit." Hajrá, hajrá, gyűljön az info!

    "Mar az MX700 radioja is nagy elorelepes volt a korabbi drotnelkuli L egerekhez kepest, aztan a 2.4GHz-s radio az MX/VX Revo ota megegyszer akkora ugras atviteli sebessegben, joval kisebb a lagjuk, mint az MX700 vagy MX1000-nek volt."

    Azért óvatosan mertél csak fogalmazni és a kisebb lagot nem a madzagos cuccokéhoz viszonyítani ;) Én szeretném, ha tényleg eljutnának odáig, hogy nincs különbés egy vezetékes és egy vezetéknélküli egér közt! Sajnos még ott nem járunk. ): 2,4 Ghz, nem akartam ennyire belefolyni, direkt nem írtam, hogy ennyin működnek és nem kezdem el sorolni, hogy mi működik még a 2.4 Ghz-es blokkon, de egyet, a wi-fi szabványt csak meg kell, hogy említsem, mivel mára egy eldugott tanyán is fogok wi-fi jelet és még egymást is zavarják szépen, pedig a szabvány elég ügyesen megoldja a dolgot, gondolom a logitech unifying vevő ezt is hivatott kezelni (több eszköz egy csatornán, azonos hullámhosszon) de nem mondja nekem senki, hogy nem fog valamiképp jelentkezni a sebességben vagy bármiben az, hogy egy telített csatornán szaladgálnak a jeleim.

Új hozzászólás Aktív témák