Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Freddy76 #9355 üzenetére

    Itt ha megnézed a Measurement fül alatt az SNR18%, dynamic range és további füleket láthatod mit tud a G2 és a 400D (mellétettem a GF1-et mert nekem olyan van :D ) de más típusokat is kiválaszthatsz. ISO200-800 között RAW-ban kb. azonos a tudásuk dinamikában kicsit jobb a Canon, cserébe sokkal nehezebb.

    Babát fotózni vaku nélkül (újszülöttet kb. 3 (6?) hónapos koráig nem szabad direktben vakuzni, mert a szemének nem tesz jót) az általad felsorolt felszerelés ugyanúgy nem lesz az igazi egy félhomályos szobában vagy este kevés fényben, mint a G2 a 14-42-es kitobival :(
    Ilyen képekhez és pl. a babafotós oldalakon látható szépen elmosott hátterű fotókhoz fényerős objektívre van szükséged (Canonnál az olcsóbb 50/1.8 Nikonnál 35/1.8, 50/1.8, Pentaxnál 35/2.4, mFT-nél a Pana 20/1.7 de ez használtan is 80-90 körül van) valamint photosop tudásra.

    Ami a MILFC-ek előnye az a kis méret, és az ehhez épest elég jó képminőség, (ha a DxO oldalon kiválasztod a Pana G3-at vagy itt mozgatod a képen a keretet és a legördülő menüből kiválasztol más DSLR-eket láthatod hol tart jelenleg szenzorban a rendszer) valamint a jó videóképesség és Pana esetén a még gyenge fényben is pontos AF valamint egyes vázaknál a kihajtható/dönthető érintésérzékeny LCD, fő hátrányuk, hogy még nem minden átfogásra van obi, és ami van az is jobbára drágább mint a DSLR-ekhez, valamint alig van használtpiac.

    A leírt cucc ha jól gondolom használt, az áfa-törvény szerint pedig úgy tudom használt termékre 0% az ÁFA :U

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák